Utopia avond samenvatting 13 mei

Utopia avond samenvatting 13 mei

We blikken nog even terug op gisteren avond, wat is er allemaal nog gebeurd? We hebben het in deze samenvatting nog even voor je omschreven zodat je weer op de hoogte bent.

De bewoners waren na de feestelijke dag met onder andere Yes-R en de Quiz erg vermoeid. De meeste doken dan ook in bed zodra de quiz erop zat. Gio leidde de avond en was even vergeten om het BBQ vlees te ontdooien. Met als gevolg dat de bewoners pas rond 21:30 uur zaten te eten. Na het nuttigen van het avondeten werd er nog even besproken wat de bewoners nog de rest van de avond zouden doen. Met zijn allen is besloten om de muziek avond met borrel naar morgenavond verschoven zal worden. Dit om de sfeer gezellig te houden en zodat diegene die moe zijn lekker op tijd naar bed konden.

Bas wilde het goed maken met Gina
Maar er gebeurde nog meer, zo wilde Bas het goed maken met Gina. De twee hebben eerder een conflict gehad wat eindigde in een bijna vechtpartij. Echter had Gina daar niet zo’n goed gevoel bij zo vertelde hij op de trampoline met Rob en Mark. Ik kan wel ja zeggen, maar dan meen ik het toch niet. Ik doe het liever oprecht, dan dat ik het niet meen voegt Gina eraan toe. Ook Rob heeft zo zijn twijfels over Bas. Hij twijfelt namelijk of hij wel eerlijk is en de dingen die hij zegt ook echt meent. Ook uit Rob zijn mening over Nicole en Ivan. Hij denkt dat er ergens nog een aantrekkingskracht is waar de ex-geliefden niet aan willen toegeven. Er is ook het culturele verschil, Ivan is behouden en Nicole totaal niet. Het zijn de persoonlijkheden die botsen. Mark denkt daar toch anders over. Ik heb het vaker uit en aan zien gaan, maar nu is het echt. Hij zit hoog in zijn emoties en dat speelt mee.

Gabriëlle praat met Ivan over Nicole
Zodra Gabriëlle Ivan ziet begint ze het gesprek over Nicole. Ze heeft van Nicole vernomen dat ze er eerder vandaag niet uit zijn gekomen. En vraagt dan ook hoe het met hem is. Ivan antwoordt, ik zit de laatste tijd een beetje apart in mijn vel en ik weet dat je er voor mij wil zijn. Sorry als ik kortaf ben en er af en toe niet over wil praten. Ik weet wat je voor mij gedaan hebt met dat bord en mijn naam en die van Nicole heb weggehaald. Gabriëlle antwoordt dat ze dat ook het meest verstandige vond om te doen. Niet omdat er iets gebeurd zou zijn tussen de twee. Maar meer omdat de huidige relatie tussen hun niet best is te noemen. Ze wil zich niet in de ruzies betrekken en zeker niet als ze die kan voorkomen. Ivan kan zich er helemaal in vinden van wat Gabriëlle zegt. Hoe kan iemand die niet in de situatie zit het juiste doen en iemand die wel in de situatie zit, het gewoon laat gebeuren. Ze weet hoe ik ben en hoe ik reageer. Dan denk ik dat die persoon mij wil stangen. Volgens Gabriëlle is dat niet zo maar laat het er verder bij. Wel is ze benieuwd of hun “relatie” nog hersteld kan worden. Ivan antwoordt ik heb mijn best gedaan. Ik heb er vrede mee zoals het nu is. We passen niet bij elkaar, waarom moet ik dan energie erin steken? Ik begin niet snel een relatie, pas als daar potentie in zit en als het dan over is ben je teleurgesteld. Dan denk je aan alle dingen die gezegd zijn en dat blijken dan leugens. Ik heb spijt dat ik iets begonnen ben. Gabriëlle benadrukt er voor hem te zijn als er iets is, maar ook voor Nicole. En dan moet hij geen rare dingen gaan denken. Ivan antwoordt dat hij dat geen probleem vindt, hij begrijpt dat ze ook vriendin van Nicole is. Ivan beloofd zich er niet in te mengen en zijn eigen ding te gaan doen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 23    Gemiddelde: 3.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
 1. Helmie at 14:02

  Goed gezegd Hortence… Ivan moet ver uit de buurt van Nicole blijven.. Zogenaamd altijd de betweter uithangen maar als dat zo is dan zou ze ook veel horen te weten over de cultuur van de Moslims maar Nicole toont totaal géén respect hiervoor…….

 2. Hortence at 11:02

  Nicolle is ook niet goed bezig.Waar wilt ze heen met haar ex.Een ex is een ex punt er achter.
  Nicolle zou het ook niet leuk vinden dat een ex van Ivan mee zou komen met zijn familie
  of dat Ivan brieven zou ontvangen van zijn ex.Als die ex van Nicolle haar ex een vriendin had zou hij nooit doen zat hij nu doet.Ivan moet gewoon uit haar buurt blijven ,Zijn ding doen en niet steeds
  gaan schreeuwen naar haar ,Hij is haar vader niet en zo is dat.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *