Naomi is een stapje dichterbij haar droom

Naomi is een stapje dichterbij haar droom

Naomi haar droom, iets met fotografie doen lijkt vandaag een stap dichterbij te komen. Ze heeft namelijk een leuk mailtje ontvangen van Miss Nederland.

Gio leest een mailtje en roept enthousiast Naomi. Hij wil de mail voorlezen maar Naomi zegt wacht wacht! Ze gaat snel achter de laptop zitten en leest het mailtje. Al snel komen er andere bewoners bij de computer staan. Naomi leest voor wat er in het mailtje vermeld staat.

Beste Naomi,
Wat leuk dat je de finalisten van miss Nederland hebt uitgenodigd voor een fotoshoot. Ik wil graag het een en het ander met je bespreken voordat we de shoot daadwerkelijk gaan doen. Is het mogelijk dat ik op vrijdag 29 mei langs kom?

Gina, Gaby en Gabriëlle horen het bericht en Gabriëlle vraagt van wie het is. Kim Kotter antwoordt Naomi, van Miss Nederland voegt Gio eraan toe. Gaaf zegt Gina en Gaby vind het echt cool. Is dat die chick die een beetje anders praat vraagt Gabriëlle. Nee antwoordt Gio dat is Kim Veenstra. Gio vindt dat haar vriendinnetje er gelijk iets mee moet doen, ik zou zeggen antwoord! Gewoon Miss Nederland over de vloer! Naomi lacht en besluit terug te mailen, ze is erg blij met het mailtje. Haar droom komt steeds dichterbij!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 17    Gemiddelde: 3.9/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel
  1. Marja at 10:45

    Weer een voorgekookt item door SBS. Anders zou Naomi nooit antwoord hebben gekregen. Wat moeten ze met foto’s van iemand die nauwelijks kan fotograferen

  2. anna at 07:27

    Mijn reactie is weer niet geplaatst ,het valt gewoon op dat er reactie’s niet geplaatst worden als het over Naomi en Gio gaat heel vreemd en vooral raar

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *