Een conflict tussen Ivan en Nicole

Een conflict tussen Ivan en Nicole

Het was een gezellige dag, totdat er in de 500 dagen Utopia quiz een bepaalde vraag gesteld werd wat Ivan in het verkeerde keelgat schoot. Er werd namelijk gevraagd welke bewoners met elkaar gerommeld en gefriemeld zou zijn. Ivan ging toen boos naar buiten waardoor quizmaster Gio hem terug moest halen. Na de quiz gaf LauraB toe dat zij die vraag verzonnen had en niet Nicole zoals Ivan dacht. Ivan antwoordde dat ze hem lekker met rust moest laten. En ging toen kwaad buiten een sigaretje roken. Als Nicole ook naar buiten komt wordt het dan ook besproken. Er ontstaat een woordewisseling en Ivan noemt Nicole een smerig takkewijf. Blijkbaar had het gefriemel tussen de twee niet openbaar moeten worden. Echter weten wij dat er tussen de twee wel iets gebeurd is. Maar blijkbaar zit Ivan dat niet dwars. Denk je dat het er om gaat dat wij seks hebben gehad? Daar gaat het mij niet eens om. Het gaat om het principe aldus Ivan. De twee praten een uur over de quizvraag en alle dingen die dwars zitten. De twee geven elkaar de schuld van alles en nog wat, de twee lijken er niet echt uit te komen zoals we inmiddels wel gewend zijn. Uiteindelijk gaan de twee uit elkaar en duikt Nicole lekker haar bedje in op de vide. Daar kletsen de twee gezellig alsof er niets aan de hand is. Er was vanavond ook nog een BBQ gepland maar het vlees is nog niet ontdooit. Lekkere organisatie zo vinden een aantal bewoners. Het eten laat dus nog even op zich wachten…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 56    Gemiddelde: 3.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 9 reacties op dit artikel
 1. anna at 07:08

  Ivan doe niet zo schijnheilig al de kijkers hebben je zien ”friemelen”en meer onder de douche met Vannesa,en ook met Nicole en je met ook eens afleren dat je die grote rot bek eens binnen houd en dat maar thuis moet doen….en die zus van hem daar klopt ook niets van die komt het vuurtje alleen maar opstoken.Het is een harde werker maar wat mij betreft is hij daar uitgewerkt! En Nicole laat je niet meer ompraten door die mafkees laat hij maar een vrouw uit zijn eigen volk het leven zuur maken…

 2. Toet at 06:09

  Ivan moet niet steeds de moraal ridder uithangen en zeker niet op een onbeschofte manier iedereen op een grove manier uitschelden .Dan krijg je deze uitspraken.Iedereen is bang van die engerd.Probeer dit niet goed te praten.Ali baba

 3. lena at 22:23

  Overdrijven is ook een kunst. Inderdaad ivan kan soms erg bot uit een hoek komen. Maar zo slecht is hij niet. En dat soort vragen zijn ook belachelijk. Wie er gefriemeld heeft. En het gaat er niet om of het wel of niet gebeurd. Maar dat hoeft niet iedereen te weten. De vrouwen in zijn familie zijn echt niet onderdanig, dus dat dit telkens geroepen wordt slaat nergens op. Hij behandelt zowel mannen als vrouwen hetzelfde. Ja hij is soms bot maar heeft niks met afkomst te maken.

 4. anneke g at 21:38

  Dat zijn toch geen vragen over wie heeft met wie gerommeld en gefriemeld alsof ze dit niet weet, hoe krijg je ruzie

 5. Aggie at 20:50

  Ivan is vreselijk , alle vrouwen moeten naar hem luisteren en o wee als je een andere mening hebt . In zijn land worden vrouwen ook nog onderdrukt . Mogen geen eigen mening hebben en moeten doen wat de mannen zeggen , anders zwaait er wat . Dus Nicole wees enorm blij dat je er van af bent , engerd . Voor jou komt vast een leuke man , die gelijkheid wel heel belangrijk vind .

 6. Lisa at 20:29

  De situatie tussen die 2 is onhoudbaar geworden.Nicole wordt volledig de grond ingestampt door Ivan.Er moet hier zo snel als mogelijk ingegrepen worden.

 7. Toet at 20:13

  Thérèse.Ik hoop dat ze het vol houdt.Vindt het altijd erg als ik de pijn in die grote ogen zie.Dat meisje is zo leuk .Toekomst met die enge man kan ze vergeten.Dat kan niets worden.Verder is die Iwan niets beter dan een ander denk maar aan wat hij met Vanessa deed in de badkamer.Ik hoop dat zijn familie dit leest.

 8. Toet at 18:58

  Wat moet Nicole blij zijn dat het uit is met die enge Iwan.Die man is zwaar gestoord.Wat een lelijke gluipertje is dat.En die zus van hem ook wat laag om dat over de heg te zeggen.Wat een enge familie.

  • Therese at 19:49

   Lieve Toet ,wat ben ik het nu toch eens met je Ivan is echt een enge man moest je vanavond in de uit zending zijn ogen zien toen hij in het donker nog met Nicole aan het “praten “was ik zou er bang van worden.
   En van die zus van hem was echt gemeen en laag ,eerst komen ze op bezoek met ik weet niet hoeveel kadootjes omdat ze Nicole accepteerde en dan zoiets over de heg heen schreeuwen en dan durft Ivan te zeggen dat hij respect voor vrouwen heeft en dat , dat ook zo hoort weer tegen die Bas dat heb nl. net in 1 van de vorige berichtjes gelezen.
   Laat hij zich maar bij zijn eigen soort houden want hij is echt wat Bas eigenlijk wil een DICTATOR worden in Utopia nou in mijn ogen is er al lang 1 en dat is DICTATOR IVAN.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *