Utopia 500 dagen quiz

Utopia 500 dagen quiz

Na een spetterend optreden van rapper Yes-R is het tijd voor de Utopia 500 dagen quiz. Gio leidt de quiz en 4 teams strijden om het prijzengeld van 50 euro per persoon. Hieronder hebben we een tijdlijn voor je samengesteld zodat je weet wat er ongeveer gebeurd is.

Ronde 1 – Halve Finale
Het team van Colinda start tegen het team van LauraB. De eerste drie vragen worden door beide teams goed beantwoord. De teams gaan nek aan nek. Ongelofelijk, wat zijn jullie aan elkaar gewaagd, aldus quizmaster Gio. Het team van LauraB neemt vroeg in de quiz de leiding na het goed beantwoorden van een vraag over het aantal bouwers in Utopia. Het team van LauraB breidt even later wederom hun voorsprong uit door het juist beantwoorden van de volgende vraag welke Utopiaan betradt als eerste het Utopiaterrein? Het goede antwoord is natuurlijk ‘Charlotte. Uiteindelijk hebben beide teams goed gepresteerd. Het merendeel van de vragen is namelijk goed beantwoord. Met een puntenverschil van drie punten is het team van LauraB in deze eerste ronde te sterk voor het team van Colinda. De stand eindigt op 12-15.

Ronde 2 – Halve Finale
Nu is het de beurt aan de andere twee teams. Team Joey neemt het op tegen team Ivan. Wie gaat deze ronde winnen en speelt in de finale tegen het team van Laura B? Na vijftien vragen is het team van Joey uiteindelijk te sterk voor het team van Ivan. De stand eindigt op: 10 – 13

Ronde 3 – De finale
Het team van Joey en LauraB strijden tegen elkaar. De ronde is erg langdradig en de vragen zijn vrij simpel te beantwoorden. Regelmatig klagen de bewoners dat het lang duurt. Dat mag ook wel na bijna 3 uur Quiz… Ook is er nog even opschudding na een pikante vraag. Ivan is beledigt dat er wordt gesuggereerd dat hij sex heeft gehad met Nicole. De quiz gaat nog even door en met de vraag hoe lang Gio al in Utopia zit uitgerekend in seconden wordt duidelijk dat de teams gelijk staan. Met de vraag over hoeveel bewoners er in totaal in Utopia hebben gezeten wordt duidelijk dat het team van Joey wint. Zij krijgen 200 euro in totaal, 50 euro per persoon. Daarna zit de quiz erop en het team van Joey maakt bekend dat het geld wordt geschonken aan Stefanie om koksmessen te kopen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 20    Gemiddelde: 3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Anja at 07:52

    Een drie uur durende quiz, gaap,gaap, snap dat ze het te lang vonden, en ivan……kan niet tegen als de waarheid boven tafel komt?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *