De lockdown zit erop!

De lockdown zit erop!

En toen was het eindelijk 20:00 uur! En dat kan voor de bewoners maar één ding betekenen de lockdown zit erop! Na het bespreken van de week opent Joey de schuifdeuren en de bewoners sprinten naar binnen. De wc wordt al gelijk gebruikt door Nicole en LauraB. De douches zijn al bezet en er wordt snel gebruik gemaakt van overheerlijke frisdrank. Maar dat is nog niet alles, er wordt een koerier gebeld. Er moeten namelijk wat zaken besteld worden, zoals 20 pakken sigaretten maar ook een flesje whiskey voor Joey die zijn laatste dag in Utopia goed af wil sluiten. Maar ook hoe kan het ook anders eten, dit keer staat sushi op het menu naast het vlees wat eerder op de spit al bereid is. Gio belt op en vraagt of er sigaretten geregeld kunnen worden. Maar helaas is het antwoord. Wel laat Gio weten dat hij aan 50 euro sushi wil bestellen en een paar flessen drank. Maar al snel blijkt dat het bij het koeriersbedrijf erg druk is en Gio eigenlijk iemand anders moet hebben. Gio besluit over een half uurtje terug te bellen. Ook Mark zet Le Luifel weer aan en de laptops worden weer bemand. Joey geeft LauraB haar verjaardagscadeau die hij eerder bestelde. LauraB vindt de laarzen super cool en is er erg blij mee. Kortom het luxe leventje is weer begonnen. Met vanavond nog een afscheid feestje / verjaardagsfeestje op het programma! Zullen de bewoners weer in hun oude gewoontes terugvallen?

Joey geeft verjaardagscadeau

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 18    Gemiddelde: 3.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 5 reacties op dit artikel
 1. Mjo at 10:55

  Sigaretten zijn op en men wilt nieuwe bestellen oké. Ik zou zeggen, ga maar eens naar Bas, die heeft enkele pakjes verdonkeremaand of te wel “gestolen” en verstopt. Dat was overigens niet het enige wat hij “gestolen” heeft. Maar blijkbaar laat de regie / ZK of het productieteam dit maar gewoon toe. Belachelijk, ik vind dit echt niet kunnen. Het zijn spullen die behoren tot de groep, als je als bewoner spullen van je medebewoners steelt, dan ben je niet met goede bedoelingen in Utopia. Dus mocht dit uitkomen, ik denk dat dit wel gebeuren gaat, want als de rokers geen sigaretten meer hebben en Bas wel, zal snel de vraag komen, hoe Bas aan die sigaretten komt. Dan dient Bas gestraft te worden en vertrekken.

 2. anna at 20:09

  Als ze geen alcoholisten waren zijn ze het nu wel,wat een zuiplappen zijn het allemaal dus….En ze gedragen zich allemaal alsof ze miljonair zijn ,zal buiten weer wat worden als ze een uitkering moeten aanvragen kunnen ze niet eens een flesje bronwater kopen!

  • anneke g at 22:24

   Ik denk dat de mensen in de bijstand hier heel blij mee zullen zijn om eens een week hun geld te hebben ik denk ook dat ze wel 1 dag willen hebben alweer 20 pakken sigaretten (slof) keer 10 is 200 pakjes sigaretten is volgens mij weer om en der bij 150,00 of 175,00 euro klopt dat, zijn die andere pakken nu al op in 7 of 8 dagen tijd en dan nog de drank waar halen ze het vandaan want ze hebben deze week ook geen inkomen gehad van bestellingen.
   Dat de productie team dit allemaal goed keurt J de Mol moet nu toch wel eens gaan ingrijpen want diefstal van die Bas kan ook niet
   Wanneer mogen ze zonder geld te betalen eruit gaan na hoeveel maanden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *