De modellen dag van Naomi

De modellen dag van Naomi

Alle bewoners zijn vanmorgen vroeg op gestaan want vandaag staat de modellen contest van Naomi op het programma. En dat betekend voorbereidingen! Aangezien droog weer vandaag niet geheel gegarandeerd is hebben de bewoners gisteren avond de catwalk nog naar binnen verhuisd. Natuurlijk moet alles nog aangekleed worden en daar hoort een rode loper ook bij. Rond 11 uur kwam Milou het terrein op, zij zal de visagie verzorgen en is blij met wat Naomi bereikt heeft. Ze geeft haar dan ook complimentjes voor de organisatie.

Als alle voorbereidingen gedaan zijn roept Naomi de  bewoners nog eens bij elkaar. Daar neemt Naomi het programma nog eens door, om 13:00 uur komen de modellen. Bij de bar staat ook de merchandise en de modellen mogen geen drank, niet iedereen is 18. Als de modellen door de visagie heen zijn zullen ze in groepen verdeeld worden. Één groep gaat aan de slag met het maken van portfolio foto’s en de andere groep krijgt catwalk training. Wat later komt er nog een echt model naar Utopia wellicht zal zij ook de jury tafel bemannen. De dames van Hollands next topmodel komen niet meer. Inmiddels lopen de eerste modellen het terrein op dus de dag kan beginnen!

Als alle modellen binnen zijn in de loods worden deze hartelijk ontvangen door de bewoners. En Gio neemt de presentatie op zich, hij heet iedereen van harte welkom en vertelt wat de bedoeling is en hoe het programma in elkaar steekt. Daarna worden de 23 modellen opgesplitst in 2 groepen. Momenteel zitten de een groepen bij de visagie waar ze tips krijgen over opmaken. De andere groep krijgt een catwalk les. Zodat de modellen weten hoe ze goed moeten lopen. Daarna zullen de foto rondes beginnen.

We vullen dit bericht nog aan, zodat het overzichtelijk blijft. Kom je later even terug?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 3.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
  1. Wil at 13:47

    Iedereen MOET Naomi helpen alleen red ze het niet, Gio hier gio daar, zonder hem kan ze nog niet zo veel, idd, wat niet van haar is loop ze niet hard, kijkt alleen in de spiegel.

  2. Marja at 12:49

    Denk dat de dames van next topmodel een lokkertje was, die zijn toch niet zo gek om naar Utopia te gaan.
    Wat kan Naomi goed werk uitdelen. Ben benieuwd wat ze doet bij een evenement at niet van haar is

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *