Utopia nieuwtjes 31 mei

Utopia nieuwtjes 31 mei

Utopia nieuws van 31 mei vindt je hier terug, alle gebeurtenissen op een rijtje zodat je volledig op de hoogte blijft van wat er in Utopia gebeurd.

 • Bas heeft vanmorgen het ontbijtje voor de campinggasten verzorgd.
 • Ivan werd wakker met vreemde plekken op zijn lichaam. Maar waar die plekken precies vandaan komen vragen verschillende bewoners zich af. Het blijkt nogal te jeuken en wordt ingesmeerd…
 • LauraB had even een moeilijk momentje, ze mist haar vriendje Joey. Gabriëlle die gisteren een dipje had troostte haar vriendin.
 • Ivan werkt aan het dak van het cordwood huisje.
 • Alle bewoners zijn netjes gekleed voor de modellen dag van Naomi. Zo zien we Mark en Rob bijvoorbeeld “in pak”. Overige gebeurtenissen over de modellen contest vindt je hier terug.
 • De kippen waren ontsnapt, LauraB en Bas besluiten de diertjes maar het hok in te drijven.
 • Altijd al een potentiële nieuwssite willen hebben? Neem dan eens hier een kijkje!

We voorzien dit bericht regelmatig van updates, kom je later even terug? Niets meer missen van wat er in Utopia gebeurd? Volg ons dan op Twitter en Facebook.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 16    Gemiddelde: 3.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
 1. anneke g at 22:21

  Heeft Bas toch de camping over genomen van Steffanie had ze wat over genomen van Laura B denkt zeker dat hij beter is.
  En het geld wel in de pot gedaan of mag hij het zelf houden, ik vindt het nog steeds jammer dat het Steffanie niet gegund wordt om het te doen

 2. Marja at 16:21

  Ivan zal wel last hebben van bedwantsen. Die matrassen worden nooit gelucht of schoongemaakt. Nog even en ze hebben het allemaal

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *