Gaat Ivan flirten als wraak?

Gaat Ivan flirten als wraak?

Nicole ziet op tegen de modellendag van Naomi, ze is namelijk bang dat Ivan expres gaat flirten als wraak na hun relatiebreuk. Ze bespreekt dit met Gabriëlle.

Nicole geeft aan dat ze al precies weet hoe Ivan zich gaat gedragen. Ze is er namelijk van overtuigd dat hij gaat flirten met de modellen. En dan het liefst voor de neus van Nicole. Ik ga me wel irriteren vandaag, dat weet ik nu al voegt ze eraan toe. Gabriëlle snapt het wel maar zou niet weten waarom Ivan dat zou doen. Maar van de andere kant had Gabriëlle niet gedacht dat Nicole het vervelend zou vinden. Nicole antwoordt er onzeker van te worden en dat vind ze vervelend. Ik weet zeker dat hij het expres gaat doen! Gabriëlle snapt het wel maar denkt ook dat de onzekerheid in Nicole zelf zit, los van Ivan. Gabriëlle beloofd haar vandaag te gaan steunen. En wij houden het natuurlijk in de gaten voor je. Alle ontwikkelingen rondom de modellen contest georganiseerd door Naomi kun je hier vinden.

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 23    Gemiddelde: 4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 7 reacties op dit artikel
 1. johan at 13:17

  Buiten dat Ivan een tiran is, vind ik dit echt dat dit het stelletje is wat eigenlijk echt gek op elkaar is. wegens de omstandigheden in utopia, dat je daar elkaar niet kan ontwijken. weten die 2 niet goed hoe ze hier mee om moeten gaan. ze zijn allebei nog gek op elkaar. alleen willen ze er niet voor uit komen. of ja willen van binnen is het kunnen.

  van alle stelletjes binnen utopia had ik hier het meeste vertrouwen in en ergens nog steeds

 2. gina at 22:16

  Nicole wat maakt het uit dat hij gaat flirten jullie zijn uit elkaar je kan wel veel beter krijgen laat hem gaan hij is het niet waard hij heeft 2 gezichten is gewoon dictator .maak je ogen open

 3. Hortence at 19:59

  Ivan mag doen wat hij wilt Nicole.Jouw ex komt ook steeds op bezoek en stuurt post voor je.Je moeder ontvangt je ex nog.Ivan zijn ex komt niet .Hij mag doen wat hij wilt.Hij was toch met vas je ging gewoon met hem naar bed waar ze bij was.

  • David Brigham at 21:37

   Dank je. 😉 Maar iets niet zo leuk vinden is toch echt wat anders dan suggereren dat hij expres zou gaan flirten uit wraak.

 4. David Brigham at 13:51

  Huh?? Het is toch niet meer haar zaak als hij zou flirten? Wat een onzin, bezitterigheid naar je ex toe. Of gewoon weer een maniertje om Ivan in een kwaad daglicht te stellen en zichzelf in de slachtofferrol te zetten (is ze goed in).

  • Helmie at 06:32

   David ben het helemaal met je eens.. Goed gesproken. En Marja het was Nicole die de relatie verbroken heeft maar madam wil alles blijven bezitten en alles moet op haar manier blijven gaan!!!
   Ivan mag en kan doen en laten wat hij zelf wil.. Punt!!!!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *