Heeft Billy een relatie met een vrouw?

Heeft Billy een relatie met een vrouw?

Eerder schreven we al over de vermoedens dat Ruud en Billy uit elkaar zouden zijn. Billy zou het verhaal bevestigen maar Ruud ontkent het. Echter kwamen we een Facebook status tegen op de pagina van Billy wat de relatiebreuk alleen nog maar meer doet bevestigen. Billy lijkt namelijk een relatie te hebben met een vrouw, of dat waar is weten we natuurlijk ook niet zeker. Inmiddels heeft de oud bewoonster de status alweer verwijderd… In de status stond het volgende vermeld:

“Het ware verhaal: Eindelijk samen! Toen ik Sophie ontmoette wist ik het direct… Zij is de ware voor mij! Love you babe”

Ruud daarin tegen meldt niks over een mogelijke relatiebreuk maar wel het volgende:

“Goed nieuws! Het heeft even een aantal maanden geduurd voordat er wat spannends gaat gebeuren maar het gaat wat spannends gebeuren! Binnen 2 weken meer.”

Wat het ook mogen zijn, het is dus even afwachten. Wellicht volgt er binnenkort meer informatie. Zou de spannende gebeurtenis een reallifesoap zijn? Of zijn ze echt uit elkaar?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 226    Gemiddelde: 3.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
 1. adriana46 at 03:37

  Ik heb via de live-stream de kneepjes van het vak van Colinda afgekeken….. ik voorzie nu ook een aantal zaken (knipoogt). Dat met Ruud en Billy wordt een reality soap.

  Billy gaf aan een kinderdroom te hebben. Nu hoor ik dat ze dan een voorkeur voor vrouwen zou hebben….. tja dan is dat moeilijk met een wensbaby…..
  Nee, niet moeilijk….. echt niet….!
  Dat is dan het spannende verhaal, over twee weken. Billy is of nu al in verwachting van Ruud, of ze kondigen aan dat Ruud dan “vader” mag worden en Billy kiest voor Sophie en dan ook natuurlijk een reality soap, een soap in de trent van het programma “Barbie”, ja ook niet mijn smaak, tenenkrommend! En dat is dan weer goed voor alle partijen. Geld voor de dames in kwestie en voor Ruud, de donor. En Talpa heeft er weer een programma bij .

  De titel die dan door Talpa hieraan kan worden gegeven is dan bijvoorbeeld;

  – het leven buiten de poort (alle ontstane stelletjes, “scheiding van die koppels” etc..
  al deze informatie is te gebruiken in deze nieuwe soap, vervolg reality op Utopia dus
  – terug de Maatschappij in.
  – het leven na Utopia (is it heaven, or is it hell…?)

  En zie u bent nu getuige van de geboorte van een nieuw programma.

  Ik schreef hier dus al een deel voor een nieuwe soap, het script. Aan de mensen die hiervoor betaald worden, laat ik de verdere uitwerking over).

  Soms is het ook toch weer wel wat het lijkt 😉

 2. Marja at 16:37

  Dat spannende van Ruud is dan zeker een triootje. Misschien staan ze nog onder contract bij Talpa en mocht het nieuws nog niet bekend worden. Ze doen maar ze denken BN ners te zijn de stumpers

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *