De modellen contest zit er weer op

De modellen contest zit er weer op

De modellen contest georganiseerd door Naomi zit er inmiddels alweer even op. Het was een gezellig middagje voor de modellen. Na verschillende rondes, training en foto’s schieten had de jury een oordeel klaar. Maar dat was nog niet zo makkelijk, het waren allemaal mooie dames. Gio en Naomi presenteerde de boel, en voordat de winnaar bekend werd gemaakt bedankte Naomi nog even iedereen. Na een bedankronde vertelt Naomi dat er een selectie is gemaakt en er worden 3 modellen naar voren geroepen. Gio neemt dan de presentatie over en houdt het spannend. Hij begint bij nummer drie, gevolgd door nummer 2. Zij mogen uiteraard nog een rondje over de catwalk lopen. Nummer 1 is Sammy en na haar ere rondje over de catwalk krijgt ze een mooie sjerp om. Ook heeft Sammy een fotoshoot bij Naomi gewonnen, dat was de hoofdprijs. Ter afsluiting worden er nog groepsfoto’s gemaakt zodat iedereen een leuk aandenken heeft na deze leuke dag.

Inmiddels is de loods alweer netjes opgeruimd en gaat het er na een drukke dag rustig aan toe. Het enige bijzondere wat er tot nu toe gebeurd is is dat Gaby en Bjorn een gesprek hebben gehad over foute dromen. Foute dromen over geslachtsgemeenschap, Bjorn droomt er best vaak over. Gaby stukke minder maar heeft daar vannacht ook over gedroomd. Het is maar dat je het even weet!

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 3.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Toet at 21:40

    Nou dat weten we dan ook weer.Even een natte spons en je bent er weer van af.Wat een ontboezeming.Ik moet er haast van huilen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *