Stefanie stopt met camping organisatie

Stefanie stopt met camping organisatie

Stefanie had een nieuw doel voor ogen, eerder schreven we al dat ze de camping over had genomen van LauraB maar ze lijkt er alweer mee te stoppen. Bas deed namelijk ook mee in de organisatie en de twee lijken niet zo goed samen te kunnen werken.

Bas en LauraB roken een sigaretje op het rokersbankje. Al snel begint Bas over Stefanie, ze vindt dat ik alles alleen doe. Ik snap daar niks van. Ook LauraB heeft mee gekregen dat Stefanie de organisatie niet meer wil doen en vraagt of hij het erg vindt. Het is onredelijk aldus Bas maar het is goed zo. En begint over het gesprek wat hij met Stefanie had. Ze schoof naar met toe en toen zei ze van over de camping, hoe vond jij het gaan?’ Dus ik zei ging goed! Toen zei ze dat heb je goed gedaan… Alleen…’Toen zei ik van ik heb het niet alleen gedaan, LauraB was erbij. We hebben het hier toen een keer besproken en toen toonde je geen aandacht en liep je weg.’Toen zei ze van als je mij er niet bij betrekt, als jij gelijk de mails beantwoordt en met LauraB wegloopt en praat… Ze gaf me het gevoel alsof ik de boosdoener was, terwijl ik juist het gevoel heb dat zij er niet mee bezig was. Bas wilde Stefanie alleen maar ruimte geven zodat ze meer tijd zou hebben voor haar etentjes. LauraB antwoordt dat hij moet zorgen dat er geen “Bjorn en Gio taferelen” ontstaan. Daarom is het een beter plan om de camping maar alleen te doen. Bas antwoordt droog zullen we de camping mail dan maar even geen checken? En daarmee eindigt het gesprek, Stefanie zal zich dus waarschijnlijk gaan richten op haar etentjes. Einde samenwerking!

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 16    Gemiddelde: 3.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel
 1. Marja at 09:38

  Bas doet het prima. Stefanie is zo passief daar moet je de woorden uittrekken en dan achteraf klagen. Bas heeft wel een grote mond maar hij pakt wel alles aan. Stefanie is een zeur

 2. Mjo at 07:49

  Dit heeft die Bas weer mooi uitgespeeld. Heeft het zo gedraaid dat hem geen blaam treft en Stefanie in een kwaad daglicht wordt gezet.

  Ik vraag mij af wie er WEL met die Bas wil en kan samenwerken. Uitermate eng manneke.

 3. Eind at 00:06

  Een camping………………
  Campinkje spelen, een grasveld zou je bedoelen.

  Bij een camping moet je denken aan een schoon mooi toiletgebouw, waar alles hygienisch is. Een leuk zwembad met een glijbaan, een leuk restaurantje, een campingwinkeltje, een speeltuin, leuke activiteiten (in dit geval binnen utopa), etc.

  En mogen ze eigenlijk wel een camping zijn? Hebben ze ooit wel eens nagedacht over een vluchtroute bij calamiteiten, ehbo, kwaliteit zwembadwater, etc etc etc.

 4. anneke g at 23:01

  Heeft die Bas zijn zin hij wilde al niet samen werken met haar heeft hij mooi gespeeld Laura B had der eigen mee moeten bemoeien de eerste paar keer dan had het goed geweest, nu voelt ze der eigen nooit thuis.
  Ik vind dit erg jammer dit had ze wel samen kunnen doen met het eten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *