Gio wil zijn eigen urine drinken

Gio wil zijn eigen urine drinken

Gio en Ivan staan bij het zwembad, Gio heeft namelijk een drastisch idee. Hij wil zijn eigen urine opdrinken in het kader  van overleven. Hij heeft gehoord van de survivalexpert dat soldaten dat ook wel eens doen en dit staat eigenlijk wel op zijn try before you die list. Ivan is erop tegen, hem lijkt het niet verantwoord. Het zijn afvalstoffen, je eet ook niet je eigen poep!

Nicole zegt dat het kan, maar alleen ochtend urine heeft zin. Maar over het algemeen is urine afvalstof. Maar in de ochtend neem je ook allerlei andere dingen mee. Dus als je er eiwitten uit wilt halen moet je dan drinken. Heb je het wel eens genuttigd vraagt Gio. Nee zegt Nicole maar ik heb het wel eens ingeleverd bij de dokter. Maar ik raad je wel aan de avond van te voren veel water te drinken. Maar je doet het niet vraagt Gio aan Ivan. Ivan blijft volhouden van niet. Ook Nicole vind het verre van Utopiaans. Rob denkt dat je over je giegel gaat als je het drinkt. Volgens Gio is het heel wild. En vraagt of Ivan het niet met Joey wil overleggen. Misschien wil hij wel? Ivan denkt van niet, eigenlijk weet hij het wel zeker. Ivan denkt dat het misschien verstandiger is om het aan het einde van de week te doen. Stel dat je ziek wordt! Wordt vervolgd?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 20    Gemiddelde: 3.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 7 reacties op dit artikel
 1. Wil at 20:52

  Gio en presentator? Dan moet hij zich zo vooral presenteren zoals hij nu doet
  En zn broek op een normale manier dragen, hij zakt voortdurene van zn kont, en zo willen ze hem echt niet op tv

 2. Tony at 18:07

  Volgens mij moet die Gio opgenomen worden, wat een mafkees zeg !
  Geen klap uitvoeren (zere schouder) en nu weer hele rare dingen gaan doen …….
  Misschien kan hij volgend jaar het Songfestival presenteren….ook zo’n stelletje mafferds !

 3. Wil at 15:46

  Gatver, nu raakt het echt tijd dat Gio eruit gaat, hij weet niets meer te doen en dan ga je vreemd gedrag vertonen.

 4. Marja at 14:56

  Waar is dat in vredesnaam voor nodig. Alleen maar stoer doen. Ze hebben genoeg te eten en te drinken en zijn echt nog niet in de overleef modus. Gio heeft weer aandacht nodig

 5. Toet at 14:00

  Openbaren seks.Vechtpartijen.Dronkenschap.Stelen.Elkaars partner afpakken.Vernielingen.Pesterijen.En als klap op de vuurpijl je eigen urine opdrinken.Hier wordt ik nu ziek van.Wat een zielig zooitje.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *