Het afscheidsfeest van Joey en lockdown feest

Het afscheidsfeest van Joey en lockdown feest

Gisteren avond was het nog lang gezellig in Utopia, er was een feestje omdat Joey zijn vertrek aan had gekondigd en vandaag dus gaat. LauraB was jarig en de lockdown zat erop! Uiteraard was dat rede voor een feestje. Nadat iedereen zich opgefrist had de loods weer ingericht was zoals we gewend zijn ging de muziek aan. De toen nog jarige LauraB name even het woord en wilde proosten op haar liefje, hij is immers al 15 maanden in Utopia!  Uiteraard was er volop drank te vinden en verliep de avond gezellig. Er werd zelfs nog even sushi afgeleverd! Enige uren later met een aantal gekke dansjes verder zijn vele bewoners nog vrolijker dan dat ze al waren… De drank begon zijn werk te doen zullen we maar zeggen :). Joey was ook behoorlijk aangeschoten en wilde nog even met zijn grote vriend Ivan de nacht door brengen door middel van kletsen. LauraB had echter andere plannen, na veel aansporen kwam hij dan toch bij haar in bed. Waar overigens vrij weinig gebeurde want door de drank viel hij als een brok in slaap…

Momenteel zijn de meeste bewoners weer wakker, wel wat later dan dat we gewend zijn maar dat is niet erg. Wat wel erg is is dat de koeien te laat gemolken zijn, moet voor deze keer kunnen toch!

Drank voorraad feest

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 17    Gemiddelde: 4.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Marja at 10:17

    Nee, moet niet kunnen. ‘S avonds een man ’s morgens een man. De koeien hoeven niet te lijden door het gezuip van die lapzwansen. Zei Laura gisteren niet tegen haar familie dat ze de koeien had gemolken? Mijn hemel wat een enorm alcohol en vreetfeest. Talpa moet er bakken geld bij leggen om het zooitje ongeregeld daar in stand te houden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *