Utopia nieuwtjes 25 mei

Utopia nieuwtjes 25 mei

Het Utopia nieuws van 25 mei vindt je hier terug. Alle gebeurtenissen op een rijtje zodat je volledig op de hoogte bent van wat er in Utopia gebeurd.

 • Rob heeft post, zijn eerste post en daar is hij al wat blij mee. Hij krijgt verschillende leuke berichten met leuke foto’s van het thuisfront. Het lijkt allemaal positief te zijn want we zien Rob regelmatig lachen. Wel dacht het thuisfront dat hij het moeilijk had in het begin maar dat is volgens Rob helemaal niet zo.
 • De laatste uurtjes van Joey in Utopia zijn aangebroken. Bjorn en Colinda nemen nog even een radio interview af. Hier wordt terug gekeken op 15 maanden Utopia. Wat hij allemaal bereikt heeft en wat zijn hoogtepunten waren. Ook hoopt hij om 15:00 uur zijn zusje van school te kunnen halen.
 • Gina heeft haar taak schoonmaken weer verricht, maar besluit vandaag toch wel wat rustig aan te doen zegt ze tegen Mark. Ook de rest van de groep gaat dat doen. Mark wil gaan knallen antwoordt hij. Dan ben jij de enigste samen met Ivan concludeert Gina.
 • Freddy de crossfit trainer is in Utopia geweest. Hij sprak met Ivan over de throw down, het moet wel even gepromoot worden. Ook geeft hij Joey alvast de hand en wenst hem veel succes in de buitenwereld.
 • Joey drinkt nog een bakje koffie met LauraB en daarna zal hij zijn kist gaan inpakken. Zal hij alles mee kunnen krijgen na 15 maanden Utopia?
 • Joey besluit ook nog even Arjuna te bellen om over zijn vertrek te bellen. Arjuna vindt het top dat hij even belt en bedankt hem voor zijn inzet.

We voorzien dit bericht regelmatig van updates, kom je regelmatig even terug? Niets meer missen van wat er in Utopia gebeurd? Volg ons dan op Facebook en Twitter.

Post voor Rob

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 16    Gemiddelde: 2.9/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 5 reacties op dit artikel
 1. Wil at 10:26

  De volgende die er uit moet is Gio!!!!!!! Hij wil idd heel graag de langst zittende utopiaan worden, er zijn wel andere die ik dat gun

 2. Marja at 10:22

  Ja, wat zijn ze slim daar, zijn zusje uit school halen met Pinksteren . Net zoiets als gaby die zei dit keer niets aan Pinksteren te doen omdat het “deze ” keer op zondag viel.

  • Mjo at 11:34

   Je meent het Marja, zei Gaby dat echt??? Jemig zeg niet te bevatten en ze was / is zo “gelovig” ??? Dus gaat Gaby weer net zo hard onderuit met haar kennis over het Christelijke geloof en het feest Pinksteren, als destijds met haar verhaal over de betekenis over Goede Vrijdag en het Paasfeest. Klopte destijds ook niets van.

   Gaby moet zich diep gaan schamen. Zeker als ze ook nog niet eens weet dat Pinksteren ALTIJD op een zondag valt. (en 2de Pinksterdag vanzelfsprekend op de maandag valt).

 3. Elly at 10:05

  denk dat Joey vandaag de enige is, bij de school van z’n zusje, het is Pinksteren , en bij weten zijn alle scholen gesloten.haha
  Ze zijn bij de redactie ook niet echt slim…..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *