Colinda met Mark in gesprek over zijn relatie

Colinda met Mark in gesprek over zijn relatie

Nadat Mark met Gina gesproken heeft over hun relatie nadat ze een flinke ruzie hebben gehad gaat Colinda ook nog even met hem in gesprek. Colidna voelde zich vandaag niet al te lekker en lijkt zich weer wat beter te voelen. Samen nemen ze plek op de wel bekende schommelstoel.

Als de twee zitten vraagt Mark zich af waarom hij zo’n sukkel in de liefde is. Colinda antwoordt dat heeft met eigenwaarde te maken. Daarom spits jij jezelf zo op je werk. Dat is vertrouwd. Je weet dat je dat goed kan. Als jong kereltje ben je misschien door een meisje aan de kant gezet en dat zal pijn hebben gedaan. Maar verder heb je weinig ervaring met liefde, of verliefdheid. Dat heeft niemand echt. Ook vind Colinda dat Mark meer zelfvertrouwen mag hebben, op de manier waarop hij met Gina om gaat ontstaat in haar ogen uit onzekerheid. Als ik zie hoe jij binnenkwam hier. Je was echt een slungel en je zag er slecht uit. Nu heb je een sportief lichaam en je bent zakelijk onderlegd. Geef Gina meer ruimte is het advies, laat haar haar eigen dingen doen. Dat deed Wilco bij haar ook. Ik had mijn taken en Wilco ook. We zagen elkaar in de ochtend en in de avond. En soms eventjes tussendoor. Zo geef je je relatie wat lucht. Zal Mark iets met het advies van zijn mede bewoonster doen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 38    Gemiddelde: 3.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *