Mark en Gina nemen afstand van elkaar

Mark en Gina nemen afstand van elkaar

Gina en Mark besluiten na een onstuimige nacht eens met elkaar in gesprek te gaan. De twee hebben een flinke ruzie gehad en dat moet besproken worden.

Buiten op de schommelstoel gaan de twee “geliefden” bij elkaar zitten. Ze bespreken wat er gisterenavond gebeurd is en geven beide toe dat ze elkaar vandaag een beetje liepen te ontwijken. Mark had het vandaag erg moeilijk en wil het liever de boel de boel laten. Volgens Gina is het het beste om een paar stappen terug te doen en Mark begrijpt het. Daarna loopt het stel nog een ronde, en Mark geeft aan dat je je binnen Utopia niet helemaal jezelf kunt zijn. Je houdt rekening met camer’s heb jij dat niet? Ja zegt Gina, ik heb het daar met Colinda ook over gesproken. Je zit hier wel 24 uur per dag met elkaar en er gebeurd veel. Je gaat lekker plezier maken gaat Mark verder, daar ben je immers voor gekomen. Meer aan jezelf denken en ik ben er voor je. Ook zal ik alles voor je doe, je weet dat ik om je geef. En ik geef ook super veel om jou antwoordt Gina. We moeten het niet gewoon niet laten verpesten door die ene nacht aldus Mark. Het zal niet makkelijk worden voor beide zo denkt Gina. En Mark sluit zich erbij aan, daarna is het tijd om in Le Luifel te gaan bakken voor vanavond. En dat doen ze gezellig samen. Zou het afstand nemen helpen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 42    Gemiddelde: 3.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 5 reacties op dit artikel
 1. Mjo at 08:05

  Op de site van “Utopia Gekte” staat het navolgende:

  -> -> Mark vraagt zijn 24 uur aan en maakt het uit.

  Lees dus het gehele artikel op eerdergenoemde site. Link kan ik niet plaatsen hier, want dan wordt mijn reactie tegengehouden.

 2. Anja at 19:15

  Zou weleens goed zijn voor Naomi en Gio, je word er misselijk van, nu weer in t zwembad niet zonder gelebber kunnen, ze kruipen zowat in elkaars…….. Ik irriteer mij mateloos aan die 2, ze willen volwassen overkomen, maar t zijn nog pubers met aanpassings problemen

  • Elly at 18:59

   Relatie van niets…. Gina gebruikt Mark…. als ze m nodig heeft dan trek ze weer even aan de teugels van Mark….en hij denkt dat dit echte liefde is….hihi

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *