Problemen in de relatie van Mark en Gina

Problemen in de relatie van Mark en Gina

Het was gisteren nog lang gezellig op het terrein, er waren namelijk wat campinggasten en zoals we weten vloeit de drank dan al snel. Er is toen het een en het ander voorgevallen tussen Mark en Gina wat opmerkingen en Mark was wat jaloers door bepaalde gedragingen tegenover Gina. En dat komt niet ten goede van hun relatie. Gina heeft vannacht ook bij Gabriëlle geslapen… Bas besluit het gesprek eens aan te gaan met Mark die lekker in het zonnetje zit.

Mark voelt zich rot en het liefst wil hij naar huis. je mag alles met mij doen maar als je met je verdiet zit van je liefde dan is dat gewoon k*t. Het is een vrouw van mijn dromen. Maar dan kan het toch niet zo maar omslaan aldus Bas. Mark snapt het ook niet, deze anderhalve hectare is te klein. En dan is het misschien beter dat ik ga, lekker naar mijn familie en vrienden. Dat is de makkelijke way out aldus Bas. Je wilt het liefst niet emotioneel op tv komen. Dat vind ik niet zo erg antwoordt Mark, alleen door die camera’s kun je niet alles bespreken. Je moet maar eens gaan spreken als je dit tegen haar zegt dan draait het om aldus Bas. Volgens Mark heeft hij al een briefje gehad en gaat morgen het gesprek wel met hem aan. Je bent wel een top gozer aldus Mark, ik vind het fijn dat je even langs komt. Ik snap ook niet waar het vandaan komt. Ook Ivan sprak mij aan waar ik mee bezig was. Het ging toch niet over het grapje van gisteren he begint Bas dat hij maakte met Gina om samen naar de camper te gaan. Misschien dat ook wel antwoordt Mark. Volgens Bas is dat onzekerheid in de relatie, je wilt zelfs met haar trouwen! Mark antwoordt vandaag nog wel het gesprek aan te gaan met haar.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 38    Gemiddelde: 3.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 7 reacties op dit artikel
 1. Toet at 12:52

  Geen medelijden met mark.Hoe dom kun je zijn.Deze vrouw was nooit met mark mee gegaan buiten Utopia.Mark doe die roze bril af.

 2. Hortence at 11:30

  Mark,niet naar huis gaan.Laat Gina naar huis gaan.Je bent voor haar in Utopia.Wat is niet goed met die Gina .Heb ik vanaf het begin in de gaten.Ze moet eerst dronken zijn voor ze met je naar bed wilt.Bas spelt met haar om boter in haar ,haar te gooit dat mens wordt gelijk een wilde kat.Ze zei tegen Bas dat hij geen woord meer tegen haar moeten zeggen en niet in haar buurt komen.Dat Joey naar huis .Staat Gina hand en hand met Bas die geen woord meer tegen haar moet zeggen.Gina wilt dat alles moet wanneer zei het wil en zegt.Mark ,slaap dan elders,maar niet meer bij die Gina.Ga gewoon mee om.
  Meer niet.Niet meer kussen en handen vast.Succes Man .Ik leef met je mee.Die Gina denkt dat ze knap is en kan doen wat ze wilt met een man.Die komt toch weer terug ,omdat ik knap ben.Gio zal ook blij zijn als jij gaat.Gio lacht in zijn vuist dat die Joey weg is.Denk er niet aan Mark je kent een goed lopen de zaak daar In Utopia .Bjorn denk er ook niet aan om naar huis te gaan.Bjorn drie stemmen voor die Gio.Gaby moet ook die stemmen op Gio ,Ivan doe ook drie op die Gio.Ik hoop dat hij van buiten ook 1 stem krijg

  • David Brigham at 12:49

   Die Gina is heel onvolwassen wat pijnlijk duidelijk wordt als ze dronken of nijdig is (kinderachtig gezicht, krabben, slaan, krijsen). Mark is een sukkel dat ie zich heeft laten inpakken, voor haar is hij gewoon een stuk ‘sociale zekerheid’ (net als bij al die ‘plakkerige dames’ in Utopia).

 3. harry at 10:33

  Mark kan beter iemand anders zoeken buiten Utopia. Gina is zoals ze is gaat niks aan veranderen. was al lang duidelijk.zou ook apart wezen dat je in utopia, bij zo weinig mensen , je maatje vrouw , man voor het leven vindt. niks is onmogenlijk maar denk dat kans klein is.

 4. Marja at 10:25

  Gina is erg ordinair als ze weer te veel heeft gedronken, iedereen uitdagen en dat moet mark maar gewoon vinden. Ik vind het niet gewoon als je een jurk aan hebt zonder slip aan

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *