Utopia nieuwtjes 7 juni

Utopia nieuwtjes 7 juni

Het Utopia nieuws van 7 juni vindt je hier terug, alle gebeurtenissen op een rijtje zodat je volledig op de hoogte blijft van wat er in Utopia gebeurd.

 • Gio wilde met de campinggasten een actie uithalen. De heren hadden een plan, ze wilde een mat achter de camper hangen om er vervolgens op te gaan zitten en een rondje te rijden. Maar niet veel later mocht de actie waarschijnlijk van de regie niet doorgaan. Gio en een campinggast ruimde de gemaakte mat maar weer op. Bas die de actie ook wel grappig vond vroeg of er nog gesurft ging worden waarop Gio antwoordde dat het niet mocht.
 • Gina heeft twee gasten voor haar kapsalon. De kapster neemt de dames onder handen.
 • Nicole en Ivan hebben een gesprek over defensie. Nicole vertelt over haar avonturen tijdens haar uitzending.
 • De koeien zijn een beetje tochtig, de trampoline was nu het doelwit. (zie foto)
 • De douches zijn verstopt, er komt aardig wat troep uit en vooral veel haar. Volgens Gio ligt het aan Gaby.
 • Er staan vandaag verschillende spelletjes op het programma zoals moddervechten, de mannen die throwdown run gaan lopen en vervolgens met eieren bekogeld gaan worden en nog veel meer. We houden het uiteraard in de gaten voor je.
 • Naomi is ook het slachtoffer geworden van een teek.

We voorzien dit bericht regelmatig van updates, kom je later even terug? Niets meer missen van wat er in Utopia gebeurd? Volg ons dan op Facebook en Twitter.

Douche is verstopt

Surf mat opruimen

Koeien zijn tochtig

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 3.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 6 reacties op dit artikel
 1. Tony at 00:52

  Gio gaat steeds gekere dingen verzinnen en Naomi heeft een teek, dus……als het goed is 5 dagen rusten en samen met Gio opsluiten !

 2. harry at 11:27

  te zot voor woorden, andere mensen hebben niks of bijna niks , en hun gaan met eten gooien. wie bedenkt zoiets. als het de mensen zijn van utopia, nou dan zijn ze echt slecht bezig . en meer dan dat.

 3. Wil at 11:05

  Wat gaat het de mensen aan het hart als ze zien dat er melk en met eieren gegooid gaat worden, en dan bedoel ik specifiek mensen met kinderen die dat amper kunnen kopen, jullie moeten je schamen in de loods, Ik hoop dat de regie dit leest en het gaat verbieden!!!!

 4. Marja at 10:30

  Ja hoor, melk weggooien, met eieren bekogelen, waar zijn ze daar mee bezig. Geef het dan weg aan mensen die het goed kunnen gebruiken, er is niet voor niets een voedselbank

 5. anneke at 10:19

  De wei is voor de koeien en niet voor de tramplien ze hebben plaats zat om dat ding ergens anders te zetten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *