Teambuilding middag in Utopia

Teambuilding middag in Utopia

Het is een rustige middag in Utopia, maar daar is zojuist verandering in gekomen. Gio heeft leuke teambuilding activiteiten bedacht om de groep een gezellige middag te verzorgen.

Als iedereen op het weiland staat begint Gio te vertellen, hij heeft namelijk iets uitgewerkt voor de groep. Hij dacht het volgende we kunnen strijden om een prijs en trofee en dat is een gesigneerd pittenspel. Het mooie eraan is dat hij één slecht pootje heeft en niet verkocht kan worden. We gaan iets sportiefs en leuks doen voor de teambuilding. Ik wil de groep in tweeën opdelen. We hebben de mat race waarmee een parcours moet worden afgelopen. We hebben het pittenspel. En we beginnen nu met voetballen! Eerst gaan we de teams even opsplitsen, Mark en Bjorn zijn teamcaptains en mogen teamleden kiezen. Colinda en Gina doen beide niet mee dus er zijn twee teams van 6. Gio vertelt dat er teamnaam bedacht moet worden. Het team van Mark heet Ride or die en het team van Bjorn heet de win-aars. Daarna kan de teambuilding beginnen, de muziek gaat aan en de spelen zijn begonnen! Na wat gezellige spelletjes is er een winnaar bekend, het ride or die team wint het uniek gesigneerde pittenspel met 3-2

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. anneke at 19:31

    Giorgio wil er goed uit komen denk ,meneer is bang dat hij eruit gestemd gaat worden.
    Teambuilding waar er 3 niet mee deden Waarom moet het om wat gaan doe iets spontaans vrede met sommige personen krijg je toch niet Bjorn zal nooit de vriend van Giorgio worden.
    Giorgio vind en blijft z’n eigen de beste vinden en hoger zijn
    De gene die van mij weg mogen zijn als eerste Bas tweede Giorgio en derde zijn vriendin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *