Een kort lock me up centraal

Een kort lock me up centraal

De bewoners gaan even centraal, dit keer is er niet heel veel te bespreken maar wel iets bijzonders. Er werd gisterenavond nog even een centraal geopend.

Livestream kijken
De bewoners verzamelen zich zoals we gewend zijn op de banken. Daar staat de laptop staat klaar en samen kijken ze naar de livestream van de actie Free a Girl – Lock me Up, want vanavond wordt bekend hoeveel geld er is opgehaald. Ook Colinda en Naomi lieten zich twaalf uur opsluiten om geld in te zamelen.

Colinda belt met de organisatie
Colinda belt met de organisatie van Free a Girl om door te geven hoeveel geld de Utopianen hebben binnengebracht. “€ 6.323,-“, vertelt Colinda trots. Dit nieuws wordt ontvangen met luid applaus.

De totale opbrengst Free a Girl
Ook wordt de totale opbrengst van Free a Girl per livestream medegedeeld. . Er is maar liefst € 417.847 in het laatje gebracht. Ik krijg er gewoon kippenvel van voegt LauraB eraan toe.

Bedankt!
Als de livestream uitzending erop zit wordt de laptop wordt dichtgeklapt en opgeruimd. Naomi en Colinda zijn supertrots op hun prestatie en bedanken iedereen die heeft gedoneerd. En dat is het einde van het speciale centraal.

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 3.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
  1. anneke at 10:43

    Colinda vondt het knap van Naomi dat ze dat gedaan heeft , zo knap is het voor haar niet ze ligt wel meer op bed

  2. Marja at 10:21

    En hoeveel hebben ze zelf gegeven doorvrat minder te drinken( eigenlijk zuipen) en minder eten te bestellen en te minderen met roken? Alleen een dag op een matrasje liggen of zitten dat is geen prestatie, dat doen ze elke dag

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *