Er wordt wederom een wens vervuld

Er wordt wederom een wens vervuld

Vanavond is er wederom een wens vervuld via de wens pot. Twee gasten kwamen langs in Utopia speciaal voor LauraB. De twee dames zijn zusjes van elkaar en één van hen wil graag visagiste worden. Ze mag daarom LauraB opmaken en met behulp van Naomi en Gaby wordt LauraB onder handen genomen. Als dat gelukt is krijgt de visagiste in spe zelf ook nog even opgemaakt door Naomi en Gaby. Kortom een leuk dames avondje en er is weer een wens vervuld!

Verder is het erg rustig in Utopia, nadat LauraB met Gabriëlle sprak over de relatie die Ivan en Nicole hebben sprak de interieurstyliste ook nog even met Ivan op de trampoline. Het gesprek ging over de liefde. Ivan snapt daar namelijk helemaal niets van zo bekend hij tegenover zijn mede bewoonster. Ik merk gewoon dat ik er helemaal niks van bak begint Ivan met zijn verhaal. Maar ook van relaties, romantische relaties. Ik bak er gewoon niks van! LauraB vraagt zich af hoe dat komt.  Ik weet het niet antwoordt Ivan. Ik begrijp er gewoon helemaal niks van, gevoelens voor vrouwen. Ik weet niet hoe ik mijn gevoelens moet uiten. Nou, oefenen dan antwoordt LauraB, je kan het toch pas begrijpen als je het een paar keer hebt gedaan? Eerst stoot je een paar keer je kop en dan weet je hoe je het niet moet doen. Mijn kop stoten doet zoveel pijn gaat Ivan verder. Dan kan ik beter niets doen. Maar daar is LauraB het niet eens. Weet je, je kunt nog zoveel spullen kopen en dingen bezitten, maar het geluk dat de liefde brengt dat staat daartoe niet in verhouding. Dat is zoveel mooier dan dat en daarom houd ik ervan! Niet perse in een relatie, maar ook zoals ik van jou houd in onze vriendschap. Ivan antwoordt de liefde een eng iets te vinden en LauraB benadrukt dat het wel een mooi iets is. Het is geluk waar het leven overgaat.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 3.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *