Gabriëlle en LauraB over de “relatie” van Ivan en Nicole

Gabriëlle en LauraB over de “relatie” van Ivan en Nicole

Gabriëlle en LauraB hebben vanavond een gesprek gehad over Ivan en Nicole. Ook zij hebben het een en het ander opgevangen en bespreken hun mening over de “relatie” die ze hebben.

Volgens LauraB kom je er op deze manier nooit doorheen. Maak een keus, ga voor elkaar of ga niet voor elkaar. Als Ivan voor Nicole bezig is brengt ze hem weer in de war en andersom. Dat is gewoon niet handig. Gabriëlle geeft LauraB helemaal gelijk. Stel je voor dat het uit gaat met Joey gaat LauraB verder. Dan zou het toch ook raar zijn als hij iedere dag een ontbijtje voor mij blijft maken en ik blijf iedere dag een kopje koffie voor hem inschenken. Gabriëlle knikt instemmend en antwoordt zo heb ik het inderdaad nog niet bekeken. LauraB gaat door dat het lastig is en dat al die kleine dingetjes het heel lastig maken voor de twee.

Dat is ook de reden dat ik eigenlijk geen relatie in Utopia wilde. Als dat kapot ging joh. En al helemaal met een vriend. Dan ben je die vriend ook meteen kwijt aldus LauraB. Ik denk dat het gewoon even teveel is. Het is even to much antwoord Gabriëlle. Het is wel aandoenlijk, want je ziet wel dat er echt liefde is tussen die twee. En toch kunnen ze geen relatie hebben met zijn tweeën. De twee kletsen nog even verder over de bijzondere relatie van Ivan en Nicole en lijken zo hun bedenkingen te hebben. Hoe zou het af gaan lopen?

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 21    Gemiddelde: 3.4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. harry at 22:56

    wat een gezeur over Ivan en Nicole, laat ze zelf beslissen wat ze doen , waar bemoeit laura b zich toch telkens mee. heeft echt niks anders te doen.als zitten zitten eten eten slapen slapen en rodelen over iedereen

  2. Lisa at 22:16

    Roddel,roddel,roddel.Bemoei je niet met gevoelens tussen 2 mensen.Wanneer zij weer uit Utopia zijn zal het voor beiden duidelijkheid krijgen welke kant het op zal gaan.Nu zijn ze nog aan elkaar verbonden door Utopia.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *