Ivan en Nicole weer bij elkaar?

Ivan en Nicole weer bij elkaar?

Ze sliepen vannacht al samen en vanmiddag hebben Ivan en Nicole een goed gesprek over hun “relatie”. Zijn ze nu weer  bij elkaar?!

Ivan zegt dat hij in de war is, en weet ook niet wat het beste is. Verder gaan of niet, worden we daar gelukkiger van? Nicole vraagt zich af hoe hij zich gevoeld heeft, ik heb het wel vertelt maar jij niet. Ivan antwoordt gelukkig te zijn geweest in de relatie die ze hadden. Ik frustreerde me aan het feit dat we beide hetzelfde wilde. Je gaf aan wat je wilde en als ik je dan ondersteunde werkte dat averechts. Klopt zegt Nicole, ik denk omdat dat is omdat ik wil dat het uit mezelf komt. Als ik dat doe kan ik me namelijk goed voelen als ik iets vanuit mijzelf gedaan heb. Ik heb heel mijn leven al gedaan wat andere mensen van mij verlangen. Daarom denk ik dat het voor mij belangrijk is om het stukje voor mijzelf te houden. Of ik het dan goed of niet goed doe doet dat er niet toe. Maar dat wil niet zeggen dat ik je niet dankbaar ben geweest als je me wel over dat randje pushte zoals bij het cordwood huis. Maar het is meer de manier waarop, ik ben hier niet voor enkel een cordwood huis. Nee zegt Ivan en dat is ook exact de rede waarom het af moet. Het wordt anders een eindeloos project. Dat is ook zo antwoordt Nicole maar ben nu ook veel gemotiveerder. Ik denk dat ik al die tijd heb zitten wachten op deze kans doelend op tatoeëren. Creatief bezig zijn lijkt me echt vet! Zolang je die instelling vasthoudt zal dat komen ook aldus Ivan. Dan begint Nicole over hun relatie, ik denk dat we het even aan moeten kijken. Ik wil geen toezeggingen doen of dingen forceren. Het niet moeilijker maken dan dat het is. Ik wil mijn resterende tijd in ontspannen toestand doorbrengen. Ivan denkt er eigenlijk hetzelfde over, hij wil het ook aankijken. Maar vooral ook lekker met mijzelf bezig zijn benadrukt Nicole. Dat scheelt een hoop gezeik concludeert Ivan. Dat denk ik ook antwoordt Nicole. Het is wel grappig dat het gegaan is zoals we het niet wilde. Maar het zou wel makkelijk zijn als je een handleiding was gemaakt voor je grapt Nicole. Gewoon doen wat je zegt en meer niet. Ja lacht Ivan en Nicole wil dat alles gewoon f*cking normaal is. Zijn de twee nou weer bij elkaar?!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 49    Gemiddelde: 3.4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. Toet at 18:42

    Jammer .Was hij maar kaal geknipt dan was de liefde zo over geweest.Maar ja mannen van eer die doen vaak niet wat ze zeggen.Trouwens iedereen krijgt wat hem of haar toekomt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *