Heeft Rob al iemand op het oog in Utopia?

Heeft Rob al iemand op het oog in Utopia?

Terwijl de dag rustig verloopt hebben LauraB en Rob buiten een gesprekje gevoerd over de liefde. LauraB is namelijk benieuwd of Rob al iemand op het oog heeft.

Om niet meteen met de deur in huis te vallen begint LauraB te vertellen over haar relatie met oud bewoner Joey. Het werkt zo goed tussen hun omdat ze zo verschillend zijn. Ik ben creatief en hij is zakelijk. Joey wilde ’s ochtends als eerste douchen, en ik sjok het liefst nog uren in mijn pyjama rond.  Rob heeft een mooie aanvulling, als je elkaar maar elkaar laat zijn. Als je elkaar maar lief hebt. LauraB is het er daar mee eens en gooit het balletje op over de gevoelens van Rob. Zou Nicole niks voor jou zijn? Rob schudt zijn hoofd, daar ga ik mijn vingers nooit aan branden. De situatie met Ivan… En Gabriëlle dan vraagt LauraB, ze had eerder al een gesprek met haar en zij denkt dat Rob haar leuk vindt. Dat is voor de gein aldus Rob, dat is safe. Wel maakt hij zich zorgen dat hij wellicht te ver is gegaan. Als jij er al zo over denkt, hoe denkt zij dan wel niet? Volgens Laurab hoeft Rob zich er geen zorgen over t e maken. Zou Rob het enkel bij flirten laten zoals hij ons doet vermoeden?

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 21    Gemiddelde: 3.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *