Ivan begrijpt Mark

Ivan begrijpt Mark

Mark en Ivan hebben gisterenavond een gesprek gehad. Het gesprek ging over de situatie tussen hem en Gina. Hij lijkt hem helemaal te begrijpen.

Ivan is benieuwd hoe Mark zich voelt door de situatie met Gina. Mark antwoordt het is gewoon lastig om elkaar zo te zien. Dat je ziet dat je verliefd op elkaar bent, maar dat ze het. Inhoud? vraagt Ivan. Mark heeft het moeilijk, hij ziet Gina opfleuren als hij bij haar is, maar hij kan er vervolgens niets mee. Ivan geeft vervolgens toe dat hij de situatie wel begrijpt. Hij heeft hetzelfde met Nicole, maar ik praat wel met haar voegt hij eraan toe. Ik zeg wat ik voel voor haar en hoe ik over haar denk. Het lijkt Mark het beste om maar afleiding te zoeken, wellicht is dat het beste medicijn.

Bas lijkt Mark wat minder goed te snappen als hij het gesprek met hem aan gaat. Mark geeft toe dat hij Gina mist en dat de relatiebreuk grotendeels van haar kant komt. Ze heeft een flinke knal gehad. Ze is er een beetje klaar mee. Bas vraagt zich af wat er dan gebeurd is? Een aantal dingen antwoordt Mark, verder wil hij er niet over kwijt. Bas geeft Mark een advies als jij haar terug wilt, dan moet je niet meer zijn zoals je bent. Want nu mist ze je niet, aangezien je nog steeds hetzelfde bent naar haar toe. Gewoon lekker nors tegen haar doen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 24    Gemiddelde: 3.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. anneke g at 22:26

    Mark je gaat toch niet met die Bas het bespreken over Gina, volgens mij is hij der heel blij mee dat het niet meer klikt.
    Maar Gina moet niks nebben van Bas zegt ze

  2. Hortence at 16:01

    Mark,die Gina houd helemaal niet van je.Gina is niet verlieft op je.Gina heeft door dat jij de zwakste man binnen Utopia is met wie ze kan doet wat ze wilt.Die Gina weet dat jij alles van haar gaat aan nemen.Waarom moet Gina eerst dronken zijn voor ze met je naar bed wilt.Mark,dat wil zeggen dat ze niets weet de alcohol doet zijn weg de volgende dag weet ze niets meer.Als je op iemand verlieft bent wil je alles duidelijke en met een volle verstand van genieten.Met Ivan en Nicole is het anders.Ivan zijn Fam moet hem laten om te doen wat hij wilt goed of fout .Ivan doet het zelfs.De moeder van Nicole bemoeit er niet mee kijk zelfs hoe ze met Ivan omgaat.Ivan kan het niet hebben dat Nicole haar ex nog in haar leven is.Hij is een moslim .Ik ben geen moslim ,maar heeft Ivan er 100% gelijk in.Het is niet normaal.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *