Nemen Gina en Mark wel voldoende afstand?

Nemen Gina en Mark wel voldoende afstand?

Na een leuke dag met Miss Nederland kropen Gina en Mark samen op de trampoline. Samen lagen ze innig te knuffelen en van afstand nemen zoals de twee zich voorgenomen hadden weinig sprake. Ook Bas is dat opgevallen en roept terwijl de twee aan het knuffelen zijn tortelduifjes! Wat later hebben LauraB en Gina een gesprek over Mark. De twee dames zijn het er echt met elkaar eens dat Mark echt erg verliefd is. En Gina vind het wel beter dat het nu zo gaat. Het is moeilijk om afstand te nemen en zou nooit zo’n zelfde soort situatie willen zoals Ivan en Nicole. LauraB denkt dat het ook beter is dat de twee langzaamaan weer naar elkaar toe groeien. Mark zelf geeft inderdaad toe erg verliefd te zijn op Gina. Dit deed hij in een gesprek tegenover Gabriëlle, hij wil het nog bij haar proberen als allerlaatste vrouw. Mark vertelt tegenover Ivan en Nicole dat hij het de tijd zal geven.

Wat gebeurd er verder nog? Nicole kreeg een workshop in macarons maken. Dit was nog een verjaardagscadeau wat ze van de groep te goed had. Twee koks komen haar de kneepjes van het vak overbrengen. Ook zou er nog een tattoo artiest komen voor Gaby, Stefanie en Nicole maar deze is nog niet geweest. Hij stond met pech onderweg en of hij vandaag nog komt is even de vraag. Gio en Rob doen momenteel de koeien en verder gebeurt er nog niet heel veel. We komen spoedig weer terug met wat Utopia nieuws! Kom je later even terug?!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 29    Gemiddelde: 3.1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel
 1. harry at 15:59

  bestel maar , bestel maar, geld genoeg in utopia. denk dat Rienk misschien toch de waarheid heeft gesproken . besproken plan met alles er op en er aan.

 2. Toet at 15:16

  Dat is een sterk punt van Anneke .Hoe komen ze aan die mooie kleding.Ze mogen Utopia niet uit.Volgens mij worden we in de maling genomen.Rienk zei in het verleden al dat het niet klopt.

 3. Druif at 00:39

  Kleding is vast zwart geld;)

  Mark probeert het nog een aller laatste keer bij een vrouw??????

  En dan ? Bij een man misschien, of in een klooster

 4. anneke g at 23:15

  Ik zie dat ze bijna allemaal heel veel en mooie kleren hebben dat hebben zie niet in die kist mee genomen hoe komen (vooral de meiden) aan die kleren lijkt me sterk dat ze dat allemaal verdiend hebben met het niks doen.
  ik zelf kan niet zoveel nieuwe kleren kopen en wat ik zie is geen zeeman of een ander winkel het ziet er niet goedkoop uit

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *