Nicole kan Ivan niet haten

Nicole kan Ivan niet haten

Inmiddels zit de fotoshoot met Miss Nederland modellen er weer op. Het heeft zo’n beetje de hele dag geduurd en Naomi had het er maar druk mee. Ze kreeg aanwijzingen van Kim Kötter en de fotograaf deed het goed want ontving regelmatig complimentjes. Nadat de modellen van het Utopia terrein af zijn kunnen we weer iets nieuws vermelden. Ivan en Nicole hebben namelijk een gesprek gehad op het wel bekende rokersbankje.

Ik heb er moeite mee om je echt een rot kerel te vinden zegt Nicole eerlijk. Ivan vraagt haar waarom ze daar zo’n moeite mee heeft. Nicole antwoordt toen ik het uitmaakte vond ik je echt een rotvent. Maar ja, als je dat in de tijd daarna vergeet… Hoe je je toen voelde, dan blijft er niets anders over dan het gevoel wat ik daarvoor had. Ik denk dat het gewoon op heel veel vlakken verkeerd is gegaan. Een hoop misverstanden en miscommunicaties. Ik denk dat dat het probleem is geweest. Niet jouw eerlijkheid. Niet jouw intenties. Daar heb ik nooit aan getwijfeld. De druppel was de ruzie over de opmerking die Rob over haar borsten maakte. Toen kon ik jou echt niet meer hebben.

Ivan vraagt of dat hij dat ook anders had kunnen oplossen. Volgens Nicole had hij het beter ’s avonds, rustig, tegen haar in bed kunnen zeggen. Maar door de gespannen sfeer die er al een tijdje tussen de twee hing ging het gewoon niet meer. Maar nu ben je niet meer boos? vraagt Ivan haar. Nee antwoordt Nicole ik heb het je vergeven, omdat je het niet beter weet.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 34    Gemiddelde: 3.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *