Utopia nieuwtjes 8 juni

Utopia nieuwtjes 8 juni

Het Utopia nieuws van 8 juni vindt je hier terug, alle gebeurtenissen op een rijtje zodat je volledig op de hoogte blijft van wat er in Utopia gebeurd.

 • Ivan heeft de koeien verzorgd maar er was miscommunicatie, Naomi en Gio waren ook van plan de dieren te verzorgen. Ivan had graag nog even blijven liggen. Foutje bedankt!
 • Naomi was vanmorgen alweer op tijd bezig met het dweilen van de loods ze dacht dat de modellen later kwamen dus het was even stressen!
 • Het is maandag en dat betekend sportdag! Arjuna is weer op het terrein om fanatiek bezig te zijn. Maar eerst is het tijd voor een weegmoment. Ze is wederom afgevallen! Maar liefst 1 kg en dat betekend dat ze 1,5 kg verwijderd is van weer een mijlpaal 30 kg. Daarna is het tijd om echt bezig te zijn  Gabriëlle, Ivan, Nicole gaan lekker buiten sporten.
 • Er komt vanmiddag een tattoo artiest langs, hij komt vanmiddag kennismaken met Gaby, Stefanie en Nicole om te kijken of er een samenwerking in zit en hij het vak kan leren om Utopia Ink voort te zetten.
 • Kim Kötter is in Utopia met een aantal modellen van Miss Nederland! Naomi gaat namelijk een fotoshoot voor de modellen doen. Ook zullen de bewoners in deze shoot betrokken worden. Er zal waarschijnlijk een kalender gemaakt worden voor het goede doel. Dit keer is stichting hulphond het doel waar ze iets voor willen doen. Ook zullen er nog 4 pups komen. Maar eerst gaan de modellen in de visagie!
 • De boodschappen zijn weer afgeleverd, de kosten?  €152,87 euro

We vullen dit bericht meerdere malen aan, kom je later even terug? Niets meer missen van wat er in Utopia gebeurd? Volg ons dan op Facebook en Twitter.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 3.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 8 reacties op dit artikel
 1. Toke at 13:32

  WauwwwLaura B naar huis. Dit is de enige manier om te vertellen hoe blij ik ben dat dat vr e s e li jk e mens naar huis gaat. Kan niet snel genoeg vrijdag zijn. Ophooepelen en vlug.

 2. Tony at 00:31

  Naomi heeft het licht gezien ! Welnee, er gaat binnenkort genomineerd worden…..
  Ze denkt dat wij vergeten zijn dat ze hiervoor zo’n 5 maanden op haar nest heeft gelegen !

 3. Wil at 11:25

  Ach ja, de loods moet schoon omdat er mensen komen voor naomi, dan kan ze wel dweilen, komt er niemand voor haar,dan houd ze nog geen vaatdoek vast, ja gio.

 4. David Brigham at 10:59

  Leuk, Thom, zo’n “maalpijl” – heel toepasselijk, ivm een dieet. 😛

  Je begint het ook wel aan haar gezicht te zien – een Beyoncé-snoetje komt langzaam boven drijven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *