Negatieve post voor Gaby

Negatieve post voor Gaby

Gisteren hebben Mark en Gina ruzie gehad wat resulteerde in een dag niet met elkaar praten. In het begin van de avond spraken de twee en ze hebben er samen besloten een stapje terug te doen. Ondanks het feit dat ze elkaar wel leuk vinden. Een soort reddingsactie om hun liefde niet geheel kapot te maken. En Mark nam dat gisterenavond wel erg letterlijk. Hij besloot namelijk in de B&B te gaan slapen om op deze manier haar ook de rust te gunnen.

De bewoners zijn inmiddels opgestaan en Gaby heeft post gehad. Naomi hoort van Gio dat er iets aan de hand is en gaat haar opzoeken. De post lijkt negatief te zijn want ze heeft te horen gekregen dat er iemand uit haar familie overleden is. Ook is ze minder met het geloof bezig en mist het thuisfront ook wel. Naomi ontfermt zich over haar en benadrukt dat ze goed haar best doet. En oppert het idee om iets leuks te gaan doen met het geloof. Ook denkt ze dat het misschien beter is als ze binnenkort haar familie uitnodigt om langs te komen. Ik had er ook last van maar dan zie je ze en dan valt er een last van je schouders af. Gaby zegt dat ze zichzelf moet gaan herpakken. Mijn moeder zegt zelfs dat het een soap is! Je moet je niet te druk maken over alle dingen adviseert Naomi, je zit hier niet voor altijd. Kom voortaan naar mij toe als er iets is drukt ze nog op het hart en Gaby zegt dat voortaan te doen. Ik heb nog niet eens alles gelezen moet je nagaan! De streamlocks vliegen ons om de oren dus hebben helaas niet alles op kunnen vangen. Mochten we meer mee krijgen dan vullen we dit bericht aan.

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 30    Gemiddelde: 3.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
  1. anneke g at 11:15

    Waarom slaapt hij in de B&B er zijn nog meer slaapplekken ,waarom moet hij de eer hebben daar te slapen, kan hij haar niet met rust laten en anders om ook zij kan hem met rust laten (of is er weer lust)

  2. Hortence at 10:35

    Goed zo mark en ook daar blijven slapen.In de B&B kan je tot rust komen.Doe daar ook de boekhouden doen.Ik ben zo blij dat je zo verstandig bent.Laat je niet weg sturen door iemand die niet weet wat je is .
    Mark ,door die Gina sta jij onder aan de lijst van favoriete bewoner.

    Gaby ,gecondoleerd met je verlies.Wat je geloof betreft laat ze maar l*llen.Ga God op jouw eigen manier zoeken.Als je in stilte bid hoort God jouw ook hoor.God kan onze gedachten lezen onthoud dat goed.waar je ook bis is God bij je.Succes .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *