Madelon moet Utopia verlaten

Madelon moet Utopia verlaten

Tijd om te kiezen wie Utopia moet verlaten, Wim of Manon? De bewoners komen bij elkaar om te stemmen. Als iedereen centraal zit begint het stemmen tellen.

Gina kiest voor Wim omdat hij haar kapsalon op kan bouwen. Ze neemt met pijn in het hart afscheid van Madelon. Bas kiest ook voor Wim. Stefanie kiest voor Madelon omdat ze haar persoonlijkheid prettiger vindt. Gaby ziet Wim het liefst blijven ze vindt hem aardig en ziet dat hij graag wil bouwen. Mark stemt eveneens op Wim Utopia zonder bouwer is geen Utopia voor mij. Rob heeft het moeilijk gehad maar kiest uiteindelijk voor Madelon omdat ze een hartje van goud heeft. Gabriëlle kiest voor haar verstand en gaat voor Wim. Nicole kiest tóch voor Wim hij wil serieuze dingen doen en van Madelon krijgt ze die indruk niet. Ook Colinda ziet Wim het liefst blijven ze denkt niet dat Madelon hier nodig is. Ivan heeft het gevoel dat Madelon het nog wel moeilijk zou gaan krijgen, en daar heeft hij geen behoefte aan. Voor Gio was het snel duidelijk een harde werker is nodig om Ivan te ondersteunen. We moeten vooruit met de BV en Wim moet gewoon lekker aan de slag met die meubellijn aldus Naomi.

De eindslag is 2 stemmen voor Madelon en 11 voor Wim. Dat betekend dat Madelon weg moet en het grotendeel van de groep voor de bouwer kiest. Dat is ook in belang van de groep. De twee worden erbij gehaald om de uitslag definitief bekend te maken. Gio vertelt dat ze als groep besloten hebben, het was een aparte stemming. Madelon jij bent sociaal en voor de groep een toevoeging. Wim jij bent ook een toevoeging voor de BV en dat geeft twee verschillen. De groep heeft uiteindelijk gekozen dat Wim mag blijven en Madelon naar huis moet. We staan best ver in de min en we weten dat Wim de meubellijn verder gaat oppakken. Madelon feliciteert Wim en wist dat het spannend zou worden. Dat Wim het is geworden zie ik als toevoeging. Wel heeft ze een leuke tijd gehad. Er moet gekozen worden en het is wat het is! Volgens Nicole is ze gewoon slachtoffer van het systeem. Madelon begrijpt het allemaal en hoopt dat ze uit de min komen en dat alle mensen zich ontwikkelen voor wat ze binnen willen bereiken. Ik ga reizen maar eerst nog even naar familie. Op de vraag wat ze van de lockdown vond antwoordt Madelon dat ze het een goede toevoeging vond. Madelon gaat haar spullen inpakken en Wim krijgt verschillende felicitaties. Wim succes en Madelon veel plezier in de buitenwereld!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 35    Gemiddelde: 3.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 8 reacties op dit artikel
 1. gina at 08:47

  Ik vindt een goede keuze om Wim er in te houden .wat doet die Rob eigenlijk is die op de koffie die wou madelon houden die verlangde na een neuketje

 2. Maria at 17:08

  Wim mag helpen een kapsalon voor Gina te bouwen, ze denkt dat komt er voorlopig toch niet, kan ik nog lekker niks doen hier. Gina, als je al iets wilt doen, er zijn nog genoeg plekken waar je kunt knippen en al die dingen die je z,g, wilt, toon eens wat initiatief in plaats van rond te hangen en te luieren.

 3. Toet at 16:30

  Madelon gefeliciteerd.Je wordt dat een vreemd wezen.Jammer dat je met je gezicht de poep in moest .Had dat maar geweigerd.

 4. anneke g at 16:12

  Ik vraag me af als er meubels gemaakt worden ,worden die wel verkocht, is daar vraag na. De andere meubels werden ook niet verkocht omdat het duur is kijk maar naar de dekenkist die Wilco gemaakt heeft is ook niet verkocht omdat het over de 100 euro was en als je naar de bouwmarkt in je buurt ga ben je veel goed koper uit ,het zelfde als met de meubels ze zitten er allemaal zelf in ziet er leuk uit ,maar als je dan ook moet ophalen of bezorgt moet worden, gaat in de centjes lopen voor de gene die het wil hebben .

 5. Marja at 16:09

  Ze heeft zoveel gezeurd dat ze weg wil,nu heeft ze een heleboel stemmen gekregen en mag ze haar bonus houden als Wim haar wegstuurde. Hoop eigenlijk dat hij haar laat zitten en gina eruit gooit, maar dat Al wel niet mogen van de regie

 6. Marja at 15:45

  Waarom moet Wim een kapsalon bouwen voor gina, dat kan toch in de wellness, die gebruikt toch niemand en gemasseerd wordt er ook niet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *