Bas maakt zich zorgen om Klaver

Bas maakt zich zorgen om Klaver

De morgen is alweer een tijdje aan de gang in Utopia. En dat betekend nieuw nieuws! Dit keer gaat het over Bas, hij maakt zich namelijk zorgen om Klaver.

Want Bas heeft vanmorgen de koeien verzorgd en het valt hem al snel op dat Klaver niet wil eten. Hij ligt alleen maar en dat vindt Bas toch wel een beetje raar. Bas haalt er een boek bij over koeien maar helaas geeft dat niet meer duidelijkheid. Daarom besluit hij de veearts te bellen. Daar legt hij de symptomen uit maar de veearts kan eigenlijk niets constateren. Bas is er nog steeds niet gerust op en spreekt toch af dat hij even langs komt voor extra controle. Bas zelf weet al wat mogelijke oorzaken, nat stro maar als het daar aan ligt word ik echt boos op mensen hier. Wat ook nog een mogelijkheid zou kunnen zijn is dat Klaver zijn tanden aan het wisselen is en daardoor geen hard voedsel wil eten. De dierenarts zal het Bas binnenkort kunnen vertellen, hopelijk valt het mee.

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 7 reacties op dit artikel
 1. Maria at 14:47

  Het gaat nu om Klaver, dan moet even alles opzij gezet worden om de koe beter te maken, al kost dat geld, niet meer roken en drinken b.v., en geen prive feestjes, Klaver is het belangrijkst.

 2. Merel at 14:40

  Bas heeft zo zijn streken af en toe, maar over de dieren kan je niks fout zeggen van hem. Hij is goed voor ze en neemt nu het zekere voor het onzekere.
  Vind het niet zo gek, want die arme Klaver zit alleen maar in die krappen klote ruimte en moeders mag er wel uit wat heel erg oneerlijk is.
  Gewoon Klaver ook de wei in, laat een koe zijn hoe een koe hoort te zijn.

  • Manon at 11:27

   Wees blij dat Bas zo is begaan met de dieren! Niet over alles wat Bas doet zo negatief doen Anneke, het is allang duidelijk dat je hem niet mag!!

   • anneke at 17:23

    Mark was vorige keer boos dat hij niet was ingelicht dat de dierenarts kwam , hij moest volgende keer ingelicht worden .Ik bedoel er niks kwaad mee.
    Ik weet dat hij goed is voor de beesten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *