Utopia nieuwtjes 28 juli

Utopia nieuwtjes 28 juli

Utopia nieuwtjes van 28 juli vindt je hier terug, alle gebeurtenissen op een rijtje zodat je volledig op de hoogte blijft van wat er in Utopia gebeurd.

  • Bas heeft gisterenavond een kickboks trainer gebeld in overleg met Mark. Hij wil graag wat lessen maar krijgt hem niet te pakken. Hij besluit de voicemail maar in te spreken.
  • Gisterenavond hebben Gabriëlle en Benjamin een gesprekje gehad over Bjorn. Het valt Gabriëlle op dat Bjorn zich de laatste tijd ongelukkig voelt.Degene die tot nu toe het meeste over zich heen heeft gehad is Bjorn. Hij heeft het te verduren, jongen. Ik heb soms echt medelijden”, zegt ze tegen Benjamin die naast haar zit. Gabriëlle vindt dat Bjorn altijd voor iedereen klaarstaat en onwijs hard werkt. De ruzie met Ivan en de kaartverkoop die tegen zit, werkt natuurlijk ook niet mee. Als je gewoon goed naar Bjorn kijkt, hij wil het alleen maar goed doen. Hij zet echt zijn beste beentje voor.
  •  Vanmorgen hadden Bas en Stefanie post, en dit keer was het voor Bas wat minder leuk. Hij heeft namelijk per brief gelezen dat zijn oom longkanker heeft en het niet meer te genezen is. Later moest Bas buiten zijn emoties even kwijt. Maar hij gaat daarvoor Utopia niet verlaten, hij is toch machteloos ook in de buitenwereld. Stefanie had ook post en aan haar gezicht te lezen was het ook niet allemaal super. Zo had ze een brief van haar ex Lars. Maar wat daar precies in stond weten we helaas niet. Wel is die brief van bewoner tot bewoner doorgegeven…
  • Momenteel is er een centraal aan de gang, hier doen we uiteraard nog verslag van.

Indien noodzakelijk vullen we dit bericht nog aan, kom je later even terug? Niets meer missen van wat er in Utopia gebeurd? Volg ons dan op Facebook en Twitter.

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *