Gabriëlle hoort Stefanie uit over Rob

Gabriëlle hoort Stefanie uit over Rob

Aangezien Rob en Stefanie een beetje om elkaar heen blijven draaien, dan wel weer zoenen en dan weer niet besluit Gabriëlle het gesprek aan te gaan met Stefanie. Hoe zit het nou precies?

Gabriëlle ligt op haar bed en als Stefanie naar boven komt vraagt ze aan Stefanie of ze haar iets mag vragen en of ze eerlijk antwoord zal geven. Stefanie lijkt het geen probleem te vinden dus Gabriëlle vraagt verder. Wat ga je doen als Rob voor je ogen met een ander kust? Stefanie kijkt wat verbaasd en antwoordt dat ze niks gaat doen. Gabriëlle lijkt het niet te geloven, ik zat gewoon na te denken, hij is best wel flirterig he. Vorige week zei je tegen mij dat je dat niet tof vond, omdat je hem best wel leuk vond. En wat als jullie dronken zijn in het zwembad? Wat hebben jullie dan? Stefanie reageert een beetje geirriteerd, hallo we zijn twee volwassen mensen! Boeiend! Ik ben vrijgezel en hij ook. What is the f*cking problem?! Gabriëlle schrikt, zo’n reactie had ze nou ook weer niet verwacht. Maar toch vraagt ze verder, als hij nu naar je toekomt en je op je bek pakt, vind je dat ook goed? Je gaat gewoon mee met de flow. Stefanie grapt dat ze er alles aan doet om kijkcijfers te krijgen. En daarmee eindigt het gesprek… Wat denken jullie, is ze nou wel of niet verliefd op Rob?

 

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel
 1. Maria at 12:41

  Misschien kan Stefanie aan Nicole vragen of ze een klein raampje over hebben, als Nicole dan bezig is met tattoe,s zetten kan Stefanie als klanten dat willen gelijk met haar naar bed. verdient ze ook nog eens wat.
  Of ze moet gewoon een advertentie zetten, HOER zoekt klanten voor maar €10 per keer, Utopia inwoners half geld.

 2. Merel at 07:56

  Ze waren toch ook min of meer dronken in het zwembad dus waarom vraagt Gabs zich haar dat af?
  Ik snap Stefs reactie wel hoor dat bemoeizuchtige gedoe. Gabs wordt een soort van de Laura’s die bemoeide zich overal mee.

 3. Anja at 21:25

  Nee, drank en seks, daar zijn ze beiden op uit,en vermoedelijk gaat alles makkelijker met drank. Wat is stef toch altijd kort af en snel geirriteerd, kattekop!!!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *