Cees en Benjamin maken het goed

Cees en Benjamin maken het goed

Na de ruzie van vannacht tussen Cees en Benjamin is er dan uiteindelijk een gesprek. Tijd om het goed te maken…

Want Cees had Benjamin namelijk voor alcoholist uitgemaakt en dat werd vanmiddag ook al besproken tussen Benjamin en Bas. Bas denkt namelijk dat Cees het niet zo bedoelde maar meer als waarschuwing gaf. Hij is immers het gezicht van de stichting en dan hoort veel drinken er niet bij. Benjamin begrijpt dat wel maar Utopia is ook zijn huis en daar hoort ook een drankje bij. Niet veel later gaat Benjamin het gesprek aan met Cees onder de veranda. Hé Cees, gisteravond… je hebt mij best geraakt, man. Je gaf mij het gevoel dat ik minder was dan jij en dan word ik heel gemeen. Cees lijkt te schrikken, het was niet de bedoeling om hem dit gevoel te geven.  Ik had het alleen over het drankmisbruik dat hier plaatsvindt, want dat stoort mij. Dat er mensen niet in staat zijn even één borreltje te drinken. Nee, die moeten doorgaan tot zij het dronkenschap beginnen te voelen. Vervolgens spreken de twee lang over het drankgebruik in Utopia. De heren lijken verschillend te denken. Een klein feestje moet volgens Benjamin wel kunnen, het is geven en nemen. Cees is het daar neit mee eens, het goede voorbeeld moet gegeven worden aan de buitenwereld. En dat betekend dat de groep zich beter niet twee avonden in één weekend moeten bezatten. Uiteindelijk biedt Benjamin zijn excuses aan, hij wil geen last zijn voor Cees en zal voortaan meer rekening houden. Ze schudden de hand en daarmee is het voorval opgelost.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. anneke at 18:17

    Zag net bij het andere verhaal over Cees en Benjamin het gezicht van Benjamin dat zag er toch niet uit vergeleken dan andere keren , echt iemand die lekker wat op had.
    Er wordt te veel gedronken door sommige ik vraag me af doen ze dat thuis ook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *