Cees noemt Benjamin alcoholist

Cees noemt Benjamin alcoholist

De avond werd gisteren gezellig afgesloten met een feestje maar dat viel op het einde van de avond al snel in duigen voor een aantal bewoners…

Cees, Rob, Stefanie en Benjamin zaten buiten bij de veranda. Het gesprek verloopt verbazingwekkend gezellig totdat het over alcohol gaat. Cees vertelt dat hij vervelende ervaringen in het verleden heeft gehad met alcohol. Ook zou hij bepaalde dingen in Benjamin herkennen die een alcohollist ook altijd heeft. Benjamin is zichtbaar niet blij met deze opmerking. Waarom plaats je die opmerking nou? Waarom?! Van man tot man ik vind het echt super jammer. Je hoeft niet de draak met mij te steken hoor antwoordt Cees. Maar Benjamin is er klaar mee en zegt dat Cees moet opdonderen. Benjamin besluit ook weg te gaan om even tot zich zelf te komen.

Inmiddels is de morgen alweer aangebroken en de ruzie is nog steeds gaande. En Cees wil het graag zijn ei kwijt tegenover Ivan. Maar Ivan ziet dat in de vroege ochtend niet zo zitten. Hij wil zich niet mengen in een ruzie waar hij niets mee te maken heeft.Wat later komt Benjamin ook uit zijn bed en komt uiteindelijk Cees tegen bij de wasmachine. Al snel wil hij het over hun ruzie van vannacht hebben. Hij wil het graag bespreken maar Cees lijkt er niet zo’n zin in te hebben. Straks zegt Cees, ja als jij er behoefte aan hebt. Benjamin antwoordt als jij er geen behoefte aan hebt dan ga ik er ook geen energie in stoppen. Ik denk dat het wel een goed plan is. Uiteindelijk gaat Cees wel akkoord maar op een later tijdstip… Hoe zal dat gaan aflopen?

 

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 5 reacties op dit artikel
 1. Merel at 07:53

  Anna,

  Idd ja dat is het enige wat ze daar doen en soms, maar dan ook heel soms en alleen als het echt nodig is wat harken eh aaien op de akker.

  Ivan die zich niet wil mengen in een ruzie waar hij niks mee te maken heeft……………….hahaha laat me niet lachen!

 2. Hannah at 11:15

  Ik mis in dit artikel alleen nog de vermelding dat Benjamin heel erg dronken was. Ik heb dit gesprek ook gevolgd en heb dit heel anders geïterpreteerd.
  Zo heb ik niet gehoord dat Cees Benjamin een alcoholist noemde. (Maar kan het gemist hebben, natuurlijk) Benjamin zat een slap verhaal op te hangen, met een opmerking dat je nog geen alcoholist hoeft te zijn als je elke dag veel alcohol drinkt. Cees is het hier niet mee eens en vergeleek zijn (ontkennende) opmerking met wat een alcoholist zou zeggen. Omdat alcoholisten ook zeggen: ik drink wel veel, maar ben niet verslaafd.
  Over het algemeen dus weer een hoop dronkenmanspraat.

 3. anna at 10:35

  Cees mag dan wel een zeurkous zijn maar hij zegt wel alles ,het zijn toch ook zuiplappen en het is erg genoeg dat je daar tussenin zit ,en dan zou je ook nog eens je smoel moeten houden…er is altijd wel iets om te gaan zuipen die gasten die kosten alleen maar geld en ergenis.slapen zuipen roken wat een nietsnutten!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *