Utopia nieuwtjes 27 juli

Utopia nieuwtjes 27 juli

Het Utopia nieuws van 27 juli vindt je hier terug, alle gebeurtenissen op een rijtje zodat je volledig op de hoogte blijft van wat er in Utopia gebeurd.

  • Naomi heeft vanmorgen de koeien verzorgd, de rest lag nog in bed bij te komen van een feestje en een succesvolle Utopia markt.
  • Ivan en Wim waren vanmorgen de gelukkigen van post! Helaas vertellen de heren vrij weinig over hun post. Wel wordt er regelmatig gelachen en hebben de twee vooral vrolijke gezichten wat waarschijnlijk betekend dat alles positief is. Wel heeft Ivan bericht van LauraB, ze vertelt over haar bedrijfje en de doet de groetjes aan bepaalde bewoners.
  • Bezoek voor Nicole en Stefanie, de twee tattoo artiesten zijn weer in Utopia. Tijd om weer wat te leren dus.
  • Cees staat eieren te poetsen, ze zitten naar zijn zeggen onder de stront. Stel dat het tussen andere etenswaren terecht komt. Vandaar dat ik het even poets zegt Cees tegen de bewoners. Daarna besluit Cees alvast aan de puinhoop in de keuken te beginnen.
  • Wim neemt later met Gabriëlle de post nog even door.
  • Verder is het erg rustig in Utopia, wat zal de dag nog meer brengen?

We voorzien dit bericht regelmatig van updates, kom je later even terug? Niets meer missen van wat er in Utopia gebeurd? Volg ons dan op Facebook en Twitter.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *