Mark en Bas houden stiekem geld achter

Mark en Bas houden stiekem geld achter

Het is een erg rustige middag in Utopia, toch hebben we weer wat nieuws voor je bij elkaar gezocht. Mark en Bas houden namelijk geld achter… Maar waarvoor?

Mark en Bas bevinden zich in Le Luifel, ze doen wat stiekem… Mark tovert al snel wat geld te voorschijn, nou ja wat geld maar liefst 2970 euro! Bas staat erbij en kijkt vol bewondering naar het vele geld. Ik zou het in de sok doen. Mark stopt inderdaad het geld in een zwarte sok, vervolgens gaat deze in de kist van Mark. Bas heeft nog wel een hangslot die hij ervoor kan gebruiken. Mark zegt dat de enige die erin mag komen Gina zijn vrouwtje is. Maar dit wil Mark liever ook geheim houden. Niemand weet dat we dit doen, vroeg of laat komt het een keer uit voegt Mark eraan toe. Al snel lijkt het voor de groep te zijn, een ouderwetse sok onder het bed voor de oude dag aldus Mark. Later kunnen ze met deze som geld namelijk nog meer geld genereren. Bijvoorbeeld in de vorm van een investering voor een tattoogun. Rond oktober of november willen ze het dan ook opbiechten aan de groep. Als een leuk nieuwtje: een som geld waarmee iets leuks kan worden georganiseerd voor kerst of sinterklaas. En dan maar hopen dat ze er begrip voor hebben. Wordt vervolgd dus!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 8 reacties op dit artikel
 1. Tony at 10:54

  Wie hield er pasgeleden ook alweer een eerlijkheidstest ?
  Onder welke boekhouder staan ze flink in de min ?
  Jawel, onder Markie, onze oplichter !!
  Regie gauw ingrijpen en eruit gooien !!

  • Mjo at 11:27

   Precies Tony.

   Maar of de regie zal ingrijpen, betwijfel ik ten zeerste. Dan hadden ze dit al vaker moeten doen en niet alleen nu in dit geval bij Bas en Mark.

   Ik vraag mij af hoelang dit trucje van Bas en Mark geheim blijven zal. Als het op camera/tv te zien is, of via de streams, dan zal heus wel, over niet al te lange tijd, een bezoeker uit de school klappen.

 2. Yvon at 20:07

  Je kunt het natuurlijk ook positief zien en het zien zoals Mark en Bas het hier uitleggen,een appeltje voor de dorst,dit is gewoon een hele ouderwetse manier van sparen en als ze hier niemand mee tekort,of schaden..zie ik hier geen kwaad in.
  Mijn vader is al 32 jaar dood,maar toen hij stierf,had hij voor mijn moeder een spaarbankboekje met aardig wat geld erop,waar mijn moeder niets van wist,het was een extraatje,zo was hij,een echte administrater…dus voor mij heeft dit zelfs iets innemends…

  • Mjo at 06:45

   Natuurlijk kun je hier het positieve van inzien. Maar toch heb ik twijfels. Het is geld van iedereen, dus van de BV, dat ook verdiend is met evenementen die gezamenlijk georganiseerd/gehouden zijn.

   Ondanks dat ik een positief mens ben en altijd het goede en positieve in een mens wil zien, vertrouw ik het niet. Met Mark heb ik al langer mijn twijfels over zijn aanpak van de financiën binnen Utopia.

 3. anneke at 18:04

  Dit is toch niet leuk meer weer die twee die wat achter houden en nog een lekker centje ook.
  Mag dit zonder toestemming van andere NEE ze kunnen toch zeggen dit hebben we uit voor zorg gedaan
  Ik vertrouw het nog niet ook al zeggen ze dit
  Hier ga je van toch over je nek ,geld wat samen verdiend is , daarom zal ik zeggen mensen ga niet meer daar naar toe om geld uit te geven of vertel wat die gasten doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *