Gabriëlle twijfelt over afvallen

Gabriëlle twijfelt over afvallen

Terwijl de kids van stichting heppie een leuke dag beleven had Gabriëlle nog even een gesprek met Mark. De twee bespraken het afvallen, Arjuna is er nu nog 2 keer en daarna stopt hij als personal trainer. Gabriëlle lijkt wat in paniek, kan ze het afvallen wel volhouden?

Op de bank uit Gabriëlle haar zorgen, we hebben het al besproken toen Arjuna hier was. Maar ik weet niet wat het was, ik voelde me een beetje k*t. Ik weet dat ik jullie heb maar van de andere kant valt er ook iets groots weg. Ja antwoordt Mark, maar je hebt het top gedaan. En er komt een keer een tijd dat je afscheid moet nemen van Arjuna. En dat was of nu of over 6 maanden. Het is niet anders en je kunt hem altijd blijven contacten. En ik kan ook contact met hem blijven houden als ik ergens mee zit. Ik ben wel een  beetje bang geeft Gabriëlle toe. Maar volgens Mark hoeft ze niet bang te zijn. Ik zag toen al in je ogen van je kunt het al een beetje met behulp van Mark en Ivan. En Arjuna heeft ook gezegd dat je het kan. Ik geloof ook wel dat ik het kan antwoordt Gabriëlle. En gisteren heb ik me ook goed gehouden, maar soms denk ik hoe lang ga ik het volhouden. Maar ook buiten, ik hou gewoon van eten. Mark zegt ook te letten op eten zeker tot 8 augustus, dus ze zitten in hetzelfde schuitje. Gabriëlle heeft 24 juli in gedachten als smokkeldag. Dat kun je wel aldus Mark en Gabriëlle zegt niet meer over haar grens te gaan. Gewoon een paar drankjes en wat snacks en dan is het klaar. Volgens Mark moet dat wel lukken, we bespreken het morgen gewoon nog even met Arjuna. Dan stellen we ook een contractje op en gaan we ride or die beast mode. Ik snap het zegt Gabriëlle maar ik heb nog een vraagje. In principe is het mijn eigen probleem maar jullie helpen mij maar waarom? Waarom staan jullie voor mij klaar? Mark antwoordt dat ze top bezig is en we moeten de target halen van 88 kg. Ik vind het leuk om te sporten met je en ik mag je heel erg. Prima zegt Gabriëlle en Mark stelt haar nog maar eens gerust. Je zei zelf al dat je iets van een contractje hebt dus dan doen we dat. Eind van dit jaar ben jij zo en ik breed. Gabriëlle wil een streefgewicht party als eindfeest en dat ziet Mark ook wel zitten. Het gaat echt wel lukken en daar gaan we gewoon voor toch? Ja zegt Gabriëlle die inmiddels weer wat gerustgesteld is. Kom op Gabriëlle, je kunt het!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel
 1. anneke g at 22:43

  Kan ze twijfels hebben, ik vindt dat ze het goed gedaan heeft en al zoveel is afgevallen.
  Maar ik vindt Gabrielle een heel leuk persoon kan met iedereen opschieten kan dat van de andere niet zeggen.
  De contacten van bewoners waren vorig jaar beter

 2. merel at 14:20

  Ben ik niet helemaal met jullie beiden eens hoor! Gabrielle is in Utopia gekomen om af te vallen op kosten van andere. Kleren hoeft ze ook al niet te betalen… Personal trainer wordt betaald voor haar, kost handen vol geld! maar nee hoor madam is totaal niet gemotiveerd. Liever lui dan moe. Haar nep haren zijn belangrijker voor dan onder begeleiding af te vallen… In no time zit zij weer op haar oude gewicht. Een ondankbaar wicht die een gore grote bek heeft!!

 3. Toet at 17:51

  Waarom moet iemand afvallen als ze er eigenlijk niet achter staat.Ze vindt eten lekker en dat is het ook.Er mankeert niets aan zware vrouwen.Vaak zijn ze mooi in hun gezicht.Heel je leven strijden tegen iets wat niet vol te houden is maakt ongelukkig.Train en gun je eigen ook een dag heerlijk eten.

  • Hannah at 19:43

   Helemaal waar Toet!! De een is gezegend met de goede genen en kan alles eten en wordt niet zwaarder en voor de ander blijft het een gevecht tegen de kilo’s.
   laat iedereen in zijn/haar waarde met respect voor de verschillende posturen, dun of dik. Als het karakter maar goed is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *