Ruzie om de horecakeuken

Ruzie om de horecakeuken

De dag is bijna voorbij, het was vrij rustig in Utopia. Maar een paar uur geleden is er toch nog iets gebeurd. Er ontstond namelijk een ruzie om de horecakeuken.

Cees neemt sinds kort de horecakeuken over van Stefanie. Stefanie is blij dat ze ervan af is en droeg vanavond haar taken over. Wat moet er zoal gebeuren? Veel, zo ook de schoonmaak want dat hoort erbij. En als Cees dat hoort is hij niet blij. Dat ga ik echt niet doen zegt hij zodra hij hoort dat de schoonmaak er ook nog bij hoort. Ik maak al zo ontzettend veel schoon. Dat ga ik er niet bij doen. Stefanie staat een beetje raar te kijken, je wilde de horecakeuken toch overnemen? Cees antwoordt dat de exacte inhoud van de taak nooit goed gecommuniceerd is. Al snel komt Nicole erbij en zij zegt al snel dat dit al eens besproken is. Als Cees er weer tegenin gaat is Nicole ook snel klaar met de discussie. Weet je wat ik niet snap? Eerder deed ik dat alleen. Ik maakte gewoon een aantal uur schoon zonder daar een discussie van te maken. Cees voelt dit als een tegenaanval en Nicole legt het nog eens goed uit. Cees kan de schoonmaak ook uitbesteden door middel van een compromis. Het is maar hoe je het zelf invult voegt ze eraan  toe. Je mag gerust mensen aanspreken die eerder hebben gekookt en de keuken niet netjes achter hebben gelaten. Het gaat er niet om wie schoonmaakt Het gaat erom dat het gebeurd! Als je wat je nu doet wil volhouden ben je gewoon een veredelde schoonmaker. Cees kan zich daar gelukkig wel in vinden, hij zal vanaf volgende week over de schoonmaak van de horecakeuken waken. Het drietal haalt opgelucht adem, de “ruzie” is voorbij, we zijn eruit voegen ze eraan toe.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. Maria at 08:15

    Ja, Stefanie is blij dat ze er vanaf is, gaat ze nou weer een beetje rondhangen en janken, die heb ik nog nooit iets goed zien schoonmaken, met een doekje lopen en net doen of je schoonmaakt kan iedereen.
    En inderdaad , Nicole denkt echt dat ze de baas is van het stel, alleen als Ivan in de beurt is durft ze eigenlijk niet zo veel te zeggen, bang dat hij dan weer gaat schelden.
    Cees is de enige die iets uit zichzelf schoon maakt, die heeft geen regeltjes nodig wat hij moet doen zoals de rest van Utopia, die doen liever wat ze zelf leuk vinden.

  2. anna at 08:08

    Ik vind de houding van de jongeren tegenover Cees knap onbeschoft ze hebben of geen opvoeding gehad hoe je tegenover ouderen je gedrag aanpast of ze hebben er niets mee gedaan! En ja hij kan lopen zeuren want hij had gewoon niet in Utopia moeten komen hij kon eten wat voor zootje het is….En dan het opperhoofd Nicole denkt dat ze de baas is daar!!! Ze had in het begin zo moeten zijn tegen haar vriend die haar als grote nul neerzetten ze is nu te bijdehand maar wel op de foute manier….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *