Uitslag favoriete bewoner van deze week

Uitslag favoriete bewoner van deze week

Een nieuwe week is weer aangebroken en dat betekend dat we starten met de uitslag van favoriete bewoner van deze week. Ook dit keer is Bas de favoriet en staat op de eerste plaats. Wim staat op 2 en Gabriëlle sluit de top 3 af. Rob is deze week op de laatste plaats terug te vinden. Wellicht moet hij nog meer gaan werken?

 • Bas 30,35
 • Wim 20,81
 • Gabriëlle 9,53
 • Bjorn 8,17
 • Ivan 6,58
 • Cees 6,3
 • Nicole 5,19
 • Benjamin 4,13
 • Naomi 3,62
 • Gina 1,54
 • Mark 1,51
 • Gaby 0,97
 • Stefanie 0,72
 • Rob 0,57
Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *