Utopia kijkcijfers week 30

Utopia kijkcijfers week 30

De kijkcijfers van Utopia week 30. Hoe vaak werd Utopia vorige week bekeken? We hebben weer wat gegevens via kijkonderzoek.nl op een rijtje gezet.

Utopia kijkcijfers week 30 – avonden 19:30-20:00 uur

 • Maandag 20 juli: 566.000 kijkers
 • Dinsdag 21 juli: 530.000 kijkers
 • Woensdag 22 juli: 497.000 kijkers
 • Donderdag 23 juli:526.000 kijkers
 • vrijdag 24 juli: 514.000 kijkers

Wederom alleen maar rode cijfers, gemiddeld zo’n 500.000 kijkers met op woensdag een flinke dip. Wellicht speelt de zomervakantie nu een rol. Zullen de Utopia kijkcijfers deze week weer toenemen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 7 reacties op dit artikel
 1. gea at 12:22

  Als ik het goed heb tel ik nog steeds maar 14 mensen i.p.v 15.
  Even over die eendjes die hebben echt een moeder nodig om hun te leren zwemmen en hoe zij hun vacht moeten verzorgen,gaat Bas hun dat leren gaat hij straks de vijver in.
  En wanneer houdt Cees eens op met zeuren,die man doet niet anders zeikerd, als er maar wat gebeurd gauw iemand opzoeken die hij denkt te kunnen vertrouwen en maar klagen rot op man ga naar huis, of zijn zijn kinderen blij dat hij opgehoepeld is ik kan het begrijpen.

 2. Hannah at 17:12

  Ben het eens met de reageerders hier, de charme is weg. Inderdaad een overvloed aan alcohol, ruzies, agressie, jaloezie en elkaar niets gunnen (Ivan en Rob (Rob voert helemaal geen steek uit) die Bjorn zijn feest, van 8 augustus, afkraken en zeggen bij voorbaat al geen zin te hebben om zich in te zetten voor dit feest!
  Het zou nu, na ruim een jaar chaos, leuk zijn om eens te zien hoe een samenleving er uit ziet waar de bewoners samen de schouders er onder zetten en werkelijk iets opbouwen.
  Waar in harmonie geleefd en gedeeld wordt.
  Dus bij de selectie nu eens geen personen uitkiezen waar de karakters van botsen, maar die een beetje bij elkaar passen!
  En om het echt een afspiegeling te maken van de samenleving iemand met een beperking plaatsen, zodat de bewoners ook daadwerkelijk zorgdragen voor iemand die hulp nodig heeft, i.p.v. zichzelf op de borst te slaan met projecten betaald met andermans centen! Zelf de handjes uit de mouwen, Utopianen!!

 3. Maria at 14:51

  Misschien als Ivan weg is dat de kijkcijfers weer toenemen, dan hoef je niet bijna iedere avond dat belachelijke geschreeuw van die man aan te horen, die ogen die bijna uit z.n kop vallen, die nek die steeds roder wordt, nee, kijken is niet zo leuk meer als in begin, zelf kijk ik ook niet meer iedere dag.

 4. harry at 14:42

  zo is het, ik kijk begin van de week , en einde van de week . veel ruzie en drank . bijna alle leuke mensen zijn weg. jammer voor o.a. Bjorn

 5. anneke at 13:37

  Raar he zo weinig kijkers en het is vakantie en er is heel veel ruzie ik denk dat de meeste mensen het zat zijn on naar zuks .te kijken, er wordt geld achter gehouden ruzie om peuken veel drank gebruik en als je er wat van zegt ben je een oude zeur.
  Ik kijk niet alle dagen meer maar blijf dit lezen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *