Cees hoopt op veel stemmen

Cees hoopt op veel stemmen

De morgen is alweer voorbij, Cees was op tijd wakker. Hetzelfde geld voor Mark en Gina. En zoals we van Cees gewend zijn duurt het niet lang voordat hij weer wat frustraties heeft.

In de keuken spreekt Cees Mark aan. Wat gaan we er nou aan doen Mark vraagt Cees. De keuken is weer een rotzooi, de ham is op en overal staan spullen die niemand opruimt. Ook noemt hij Naomi die altijd maar op zoek zou zijn om iets te eten. Ik ga er niets meer van zeggen gaat Cees verder. Want dan krijg ik alleen maar op mijn flikker. Maar van de andere kant ben ik wel verantwoordelijk gemaakt. Niemand mag met z’n poten aan de keuken komen. Weet je wat ik ga doen? Ik neem overal afscheid van. Ik doe niets meer, ik krijg overal commentaar op. Ook voelt hij dat verschillende mensen hem niet mogen zoals bijvoorbeeld Rob. Hij vindt mij een klootzak en een rare man. Als blikken konden doden dan was ik net dood neergevallen…

Niet veel later spreken de twee over de nominaties die steeds dichterbij komen. Mark geeft aan dat het simpel is. Een aantal mensen zijn blij en een aantal mensen hebben echt zoiets van pfff. Een aantal wie is dat dan? Ik heb gisteren een leuk gesprek gehad met je vrouw. Dat weet ik zegt Mark, je hebt een aantal mensen die zeggen yes! Ik, Benjamin en Bas. En je hebt een aantal mensen in het middensegment. Ja antwoordt Cees, volgens mij Bjorn ook wel. Die loopt overal tussendoor gaat Mark verder, hij vindt het wel goed. Maar nogmaals neemt Cees het woord over. Ivan sprak mij gisteren ook aan dat ik wat rustiger moest doen en mijn mond meer moest houden en terug moest trekken. Weet je wat ik tegen hem gezegd heb? Ik hoop op heel veel stemmen, want dan heb ik het goed gedaan. Echt vraagt Mark verbaasd en Cees antwoordt dat hij dat echt gezegd heeft. Als ik lief en aardig ben krijg ik geen stemmen, dan ben ik lief en aardig geweest maar heb ik niets bereikt. Dat is ook zo aldus Mark… En dan heb ik niemand wakker geschud gaat Cees verder, en Ivan begon toen te lachen. Ik ben hier niet om aardig te zijn. Dat is het ook antwoordt Mark, hoge bomen vangen veel wind zeggen ze altijd. Exact zegt Cees, ze noemen het gezeur. Maar ik weet gewoon dat ik gelijk heb!

 

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 7 reacties op dit artikel
 1. aandacht at 17:48

  cees is gewoon een sok die wat aandacht wilt. Geef hem gewoon een keer een schouderklopje of goed gedaan ceesie. Dan is hij blij en is het echt geen onaardige kerel.

 2. Ann at 16:08

  Pff. Ik moet alleen maar lachen om die reacties. Lijkt wel of er alleen kennissen enof familie van die cees wat plaatsen. Wat een vervelende man is dat, hij denk dat hij alles is en overal overal commentaar op.. Heeft echt een probleem met zichzelf en niet alleen met zijn rug. Snel naar huis..

  • anna at 17:38

   Als Cees er niet zou zijn dan moest het keukentje weer dicht omdat er dan overal kakkerlakken lopen óók in de kastjes en tussen het eten,en nee ik ben geen familie van Cees wat ik overig een domme opmerking vind …..en ja het is een zeur maar daar staat tegenover dat hij veel goede dingen doet en daar hoor je niemand over. Het zijn gewoon een stel viespeuken….zo jong nog en nog niets geleerd!

 3. anneke g at 12:27

  Maakt niet uit wie het doet ruim je eigen troep op dat doe je thuis ook neem ik aan of je moet je pappa of mamma als sloof gebruiken om jouw troep op te ruimen ,maar ik neem aan de gene die niet meer thuis wonen hun troep zelf opruimen.
  Waarom kon dat in het eerste jaar wel maar door het jonge grut die te lui zijn om hun troep achter te laten en aan schoonmaker Cees over te laten , jullie mogen Cees wel betalen daar voor maar dan nog.
  Met welk doel is Stefanie er eigenlijk in gegaan wat wilde zij doen , dat Rob voor de leuke dingen kwam en meer voor de vakantie kwam dat wisten we
  Maar je bent er met z’n alle dus maak ook schoon met z’n alle

 4. Wil at 11:59

  Het is 1 vies zooitje daar, cees wil de keuken schoonhouden en doet zn best, krijgt alleen maar kritiek, als er weer kakkerlakken lopen krijgt hij ook de schuld, t is nooit goed, en Naomi vreet alles wat ze ziet en ruimt niks op, verwent groot kind, ik zou zeggen cees…. Laat de keuken de keuken, de kakkerlakken komen wel weer. En laat de snotneuzen hun troep liggen of gooi het in hun bed, stelletje arrogante mensen lopen er tussen

 5. Maria at 11:51

  De meeste Utopianen willen wel alles schoon hebben maar ze willen er zo weinig mogelijk of niks voor doen, maar het zijn wel de mensen die het hardst schreeuwen als het vies is, Cees ruimt op en dan mag hij vooral niks zeggen als het 5 min. later weer een bende is.
  Of ze roepen, het is eigen verantwoording, daar is vooral Nicole goed in, maar dat kunnen deze smeerpoetsen niet, eigen verantwoording, wat heb je eraan als alles weer vies is, het lijkt me daar zo stinken bij die bedden dat ze het zelf niet meer ruiken omdat ze eraan gewend zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *