Stefanie ergert zich aan Cees

Stefanie ergert zich aan Cees

Gisteren gaf Stefanie aan dat ze een gesprek met hem wilde. Dit naar aanleiding van de lunch die gisteren niet geheel goed verliep. Cees had toen geen tijd omdat hij voor de groep aan het koken was maar wat later in de avond wel. Echter heeft Stefanie daar niet zo’n zin in…

Stefanie zit buiten bij de veranda en Cees besloot op hem af te stappen. Als hij aangeeft nu tijd te hebben schiet dat verkeerd. Nee, beter later antwoordt ze. Maar misschien helemaal niet meer voegt ze er nors aan toe. Cees probeert uit te leggen dat hij eerder niet met Stefanie kon spreken omdat hij druk was in de keuken, maar nu alle tijd heeft. Maar Stefanie heeft daar totaal geen zin in. Wanneer Cees is uitgesproken maakt Stefanie nogmaals duidelijk dat ze geen zin in heeft in een gesprek. Oke, klaar? Bedankt zegt ze. Cees besluit maar naar binnen te gaan, gesprek voeren heeft geen zin meer. En Stefanie doet alsof er niets aan de hand is. Wellicht kunnen we al raden op wie Stefanie zal stemmen tijdens de nominaties. Of zal hun houding naar elkaar beter worden?

 

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 6 reacties op dit artikel
 1. anna at 12:54

  als ze de hoer zou spelen buiten zou ze geen cent verdienen met die onsympathieke kop van haar…. Ze is gewoon een meeloper en profiteur ze durft vast niet naar huis na wat ze geflikt heeft bij haar ex, maar inderdaad ze heeft geen waarde in Utopia…mochten er maar 3 of 4 tegelijk uitgestemd worden!

 2. Maria at 10:13

  Dat hoertje krijgt ook al een beetje kapsones zeg, en ach, de lunch verliep niet zo als madam wenste, doe dan lekker zelf eens wat en laat die handen wapperen, je kunt het wel want je handen wapperen ook onder de dekens.
  Weg dat huilebalkje, hoer kun je ook buiten Utopia spelen, ik denk dat het wel bij je past, je hoeft alleen maar op je rug te liggen.

 3. Hyl at 10:09

  Snotneus!!!!!! Je hebt nooit geleerd hoe je met mensen om moet gaan? Wat ben je onrespectvol zeg, en een hele grote kattekop zonder toegevoegde waarde,
  En cees had helemaal gelijk, maar stef zag dat zeker niet? Die ziet alleen …….
  Hopelijk krijgt ze veel exit stemmen

  • Anja at 11:06

   Ze kan wel een hekel aan cees hebben, maar ze heeft niet in de gaten dat zij ook niet bij iedereen geliefd is, maar ja….. Dom!!!!!
   Ga eens wat doen ipv een grote b…… te geven,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *