Ivan woest op Bas

Ivan woest op Bas

Deze zomeravond zit er bijna op in Utopia. En deze is niet geheel gezellig beindigd. Ivan is namelijk woest op Bas..

Ivan is namelijk niet blij met hoe Bas de dieren verzorgd terwijl hij wel de verantwoordelijkheid over de dieren wil hebben. Nadat Ivan klaar is met sporten loopt hij richting de loods en ontdekt op zijn terugtocht dat Klaver bij zijn moeder aan het drinken is. Hij besluit er iets van te zeggen. Bas zou onder andere de hekken maken zodat Klaver niet meer bij zijn moeder kan drinken. Maar nu kan hij er gewoon nog onderdoor lopen. En wanneer hij bij zijn moeder melk drinkt, wordt de kleine koe ziek. En aangezien de bewoners het op dit moment nog steeds niet breed hebben, kunnen zij zich niet telkens een dierenarts veroorloven. Als Bas de keoien uit elkaar gehaald heeft komt Ivan weer naast hem zitten. Ik maak je een keer dood, jongen grapt Ivan naar Bas. Het is duidelijk te merken dat Ivan zich zorgen maakt over de koeien. Bas geeft aan dat hij de ene paal zal verbreden, zodat de ruimte kleiner wordt en de koe niet meer naar de moeder kan. Eind goed, al goed.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 13 reacties op dit artikel
 1. Merel at 12:51

  Ik ben nu Merel 2, want zie er nog een.

  Klaverboer, ja idd wellicht is hem verbannen naar een TBS kliniek een goed idee en laat hem daar maar weg rotten!

  Anna, ik weet dat ze prive niet mogen bellen. Wanneer heb je dat gezien dan? Ach ja er mag zoveel niet. Toen Lot erin zat is haar vader buiten de bezoekjes om ook geweest, maar dat komt omdat die familie aandelen heeft ofzo in SBS.

 2. Merel at 09:27

  Die stelletje rand debielen hadden een hele poos geleden een uier zak kunnen kopen voor Klaver!! Maar daar zijn ze nog te lui voor. Is goedkoper dan nieuwe hekken maken en om de dierenarts te laten komen!!!

 3. Wyl at 08:27

  Op en top ligt hij daar met zn nare uitlatingen, hij kan zich alles permiteren denkt hij, bah,
  Stem met zn allen op ivan, hij moet eruit ,laat hem buiten utopia zn agressie maar gelden, dan krijgt hij genoeg mensen in zn nek, en neem nicol mee, die gaat dezelfde kant op

 4. Wyl at 08:11

  Op en top gewoon een agressieve man, nu nog met woorden, maar straks met de handen, daar kan je op wachten, en talpa?????? Laat je dit allemaal toe deze uitingen??????

 5. Mjo at 06:43

  Ivan zegt: “Ik maak je een keer dood, jongen grapt Ivan naar Bas”

  En dat noemt men een grap of grappig. Nou zo iets zeg je niet of het nou grappig bedoeld is of niet.

  Het is toch ook niet de eerste keer dat Ivan zich in dergelijke bewoordingen uitdrukt. Al vergeten hoe Ivan tekeer is gegaan tegen Bjorn??

  Bij Ivan is dreigen en het gebruik van/met het woord “dood” blijkbaar de normaalste zaak in zijn vocabulaire woord kennis.

 6. anna at 06:16

  Moet je het opperhoofd zien liggen en weer met de telefoon in de hand en anders loopt hij wel met de laptop rond, hij kan alleen maar verbaal zijn nu nog met zijn mond maar het duurt niet lang meer of hij gaat mishandelingen toepassen! Volgens mij mocht er toch niet voor privé gesprekken gebeld worden maar doet hij het wel…..Stem met zijn allen op Ivan dan los je een groot probleem op in Utopia….en als het vervelende blondje die ook geregeld verbale uitlatingen doet laat die hem maar achterna gaan..

 7. lena at 23:56

  Begrijpend lezen is ook een kunst. Er is geen bedreiging geuit het was meer een grapje. En ja als meneer bas de verantwoording wil over de dieren dan zal hij daar ook voor moeten zorgen. Maar alles wat ivan tegenwoordig doet of zegt wordt meteen gezien alsof hij 1 of andere talliban is. Slaat werkelijk nergens op. Heb er echt geen woorden voor. Misschien moeten we hem spraakverbod geven dan valt er niks meer te zeuren. Drama om niks wordt er altijd gemaakt. Hij moet gewoon goed voor die beesten zorgen punt.

  • Harlequin at 10:30

   Goh, wat ben ik blij dat ik niet de enige ben die het zo ziet. Inderdaad is er helemaal niets aan de hand en worden de woorden van Ivan op een verkeerde manier uitgelegd. Zo wordt er ook altijd gezegd dat hij agressief is. Ook dit is helemaal niet waar. Mijn buurmannen ( uit Litouwen ) zijn ook vrij luid. Maar daarom zijn ze nog niet agressief of gevaarlijk. En Ivan zal zich nooit aansluiten bij de IS, want hij heeft ooit al eens gezegd dat als de IS zijn geloof vertolkt, hij dan meteen moslim af is, want zo wil hij niet geassocieerd worden.

 8. klaverboer at 23:42

  Ivan moet na vertrek uit Utopia opgenomen worden in een TBS kliniek. Zoals hij nu is en met de verkeerde mensen in aanraking komt, zit hij na het verlaten van Utopia zo bij de IS. Het is dat er camera’s op het hele terrein staan, want anders had hij zich wel vergrepen aan een geitje om het vervolgens ritueel Halal te slachten. Ivan is het bewijs dat we zulk volk niet in Nederland willen!

 9. Maria at 21:43

  Ivan moet gewoon opgepakt worden, hij bedreigd Bas met de dood, die gek, hij moet er gelijk uitgezet worden met een fikse boete. Veronderstel dat er nu wat met Bas zou gebeuren, dan is Utopia te klein.
  Ik zou voorstellen om dit circus helemaal te sluiten en wat leukers te verzinnen voordat het eerste slachtoffer valt.

 10. Marja at 21:38

  Ivan zwijgt Björn dood en dreigt bas dood te maken. Zelf is hij te beroerd om de koeien uit elkaar te halen, toen bas het hok wilde veranderen vond Ivan het te duur, wat zeurt Ivan de verschrikkelijke toch.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *