Uitslag favoriete bewoner week 32

Uitslag favoriete bewoner week 32

Een nieuwe week is aangebroken in Utopia, en dat betekend dat we beginnen met de uitslag van de favoriete bewoner van deze week. Wie staat er deze keer op één? De uitslag lijkt een beetje op een herhaling van vorige week. Bas staat namelijk weer op plaats één gevolgd door Bjorn op twee. De top 3 wordt afgesloten door Wim. Het minst populair is Stefanie, we zien haar terug op plaats 13. Hieronder kun je de volledige uitslag bekijken:

 1. Bas (34,07%)
 2. Bjorn (17,34%)
 3. Wim (14,31%)
 4. Cees (7,84%)
 5. Ivan (6,71%)
 6. Gabriëlle (6,59%)
 7. Naomi (3,76%)
 8. Nicole (2,71%)
 9. Mark (1,78%)
 10. Gina (1,66%)
 11. Benjamin (1,46%)
 12. Gaby (0,97%)
 13. Stefanie (0,57%)
 14. Rob (0,24%)
Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 6 reacties op dit artikel
 1. Mjo at 11:34

  Alleen Premium members kunnen stemmen. Hoeveel zijn er dat. Is dat wel een geloofwaardige afspiegeling van het aantal kijkers naar de TV uitzendingen. Als je de reacties hier en op andere Utopia forums en Facebook leest, kan ik mij niet voorstellen dat dit overzicht klopt of ook de mening is van iedere TV kijker. Dus eerlijk gezegd, ik hecht niet zoveel waarde aan deze overzichten.

 2. maria at 10:30

  Ik denk dat er 1 persoon niet in de lijst hierboven staat en dat is Rob. En heb eerder gezien dat die helemaal onder aan staat met 026%.

 3. gea at 10:19

  Hoe krijgt hij het voorelkaar Ivan op 5 zijn de mensen die op hem stemmen het allemaal eens met hem hoe hij tekeer gaat en mensen beledigd. Trouwens waar blijft de 15e bewoner!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *