Mark en Gabriëlle over het gewicht van Gina

Mark en Gabriëlle over het gewicht van Gina

Terwijl Mark en Gabriëlle een hapje zitten te eten hebben ze het over Gina. Gina eet de laatste tijd veel en lijkt altijd maar honger te hebben. Ze komt ook steeds meer aan, tijd om er iets aan te doen…

Gabriëlle vertelt ook dat het haar opgevallen is en zal straks eens het gesprek met haar aangaan. Mark antwoordt het allemaal niet meer te weten en volgens Gabriëlle is Gina echt aangekomen. Ze krijgt een buikje… Of ze moet het accepteren of er iets aan gaan doen. Hoe kan dat nou toch vraagt Gabriëlle zich af. Wil jij dat ze afvalt of dat ze zich gelukkig voelt? Mark antwoordt dat hij daar niet over gaat praten, hij bespreekt dingen eerst met Gina. Je weet het hoe hard bij mij wordt afgekapt. Dit kon ik al zeggen tegen je want hier heb ik het al over gehad. Het is allemaal tegenstrijdig en dat is af en toe erg lastig. Ik weet hoe het is maar ze doet het toch. En als ik iets zeg is het nooit goed. Hoe zij doet zo was ik precies buiten aldus Gabriëlle, en dat loopt op een gegeven moment uit de hand. Ik denk dat Gina een emotie eter is. Mark antwoordt dat wel zeker te weten. En wat hij wel leuk vindt is dat iedereen binnen Utopia bezig is met zijn of haar gewicht. Wim antwoordt dat je binnen Utopia toch niets anders kunt. Iedereen is er mee bezig, nu ga je er gewoon in mee. Klopt antwoordt Mark, er zijn 10 man mee bezig… Zal Gina haar strijd om de kilo’s te verliezen kunnen winnen? Of is er iets anders aan de hand?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 4.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 5 reacties op dit artikel
 1. Merel at 12:54

  Waar bemoeit Gabs zich mee? Waarom gaat ze met Gina erover praten? Goed hoor dat zij zo is afgevallen, maar laat een ander lekker!

  • anna at 09:26

   Ja Merel waar bemoeit ze zich mee,wil ze in de voetsporen van Laura gaan staan…En Mark is ook verkeerd bezig je gaat het figuur niet bespreken met een buitenstaander [in dit geval met nieuwsgierige Gab] Als ik Gina zou zijn vond ik dat niet prettig! Dus Mark dat kan je relatie wel eens op het spel zetten…..

 2. Maria at 18:17

  Moeten er misschien kleertjes gekocht worden, zo rond maatje 68 en pampers. Begin maar vast een wiegje te maken. Mooie gelegenheid om in de B & B te gaan wonen.

 3. Anja at 18:00

  Gewoon niet snaaien en normale tyden eten, ze zijn bijna allemaal flink aangekomen, bas,en gaby ploft zowat, Naomi heeft veel vetgekweekt, die billen gaan alle kanten op,
  En… Gina, het is haar lijf, ze weet het zelf toch? Ze doet er wat aan of niet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *