Worden de nominaties spannend?

Worden de nominaties spannend?

Het is erg rustig in Utopia, de meeste bewoners genieten van het mooie weer en dat hebben wij ook gedaan. (gaan we zo ook weer doen :)) Maar eerst nog even een berichtje over Utopia. In dit keer over de nominaties die binnenkort gepland staan.

Op de trampoline wordt er lekker van het zonnetje genoten en al snel gaat het gesprek over de nominaties. Gaby denkt dat het een hele aparte stemming zal worden zo vertelt ze aan Gaby, Gina en Rob. Ik denk zelf dat Cees, Bas en nog iemand op de bank komen gaat Gaby verder. Gina antwoordt dat ze nog een beetje twijfelt op wie ze moet stemmen en of ze voor Bas zal gaan. Aan de ene kant vond ze het niet kunnen dat boefje Bas geld heeft gestolen uit Le Luifel, ook al was dat alléén om te laten zien dat stelen in Utopia heel makkelijk ging. Maar aan de andere kant vindt ze hem ook weer een aanwinst. Rob kan zich er wel in vinden, het is een toffe gast, zeker met die kuikentjes en kalkoenen! Zolang Bas maar geen domme en grote bedragen blijft uitgeven. En dan komt Cees aan bod, hij moet zich volgens Rob en Gina aanpassen aan de groep.De meeste irritaties zijn allemaal dezelfde irritaties en dan denk ik: moet je er niet een keer iets mee doen? vraagt Gina zich af. Rob vindt dat het keerpunt van Cees nu moet komen, anders kan hij veel stemmen verwachten.

Gaby denkt dat ze weer vol gaat op iemand, ik kan niet anders. Bij deze stemming is het gewoon goed nadenken. We gaan zien hoe het afloopt. Ik ben benieuwd of ik stemmen krijg voegt ze er later aan toe. Ook verwacht het stel dat Bjorn op de schopstoel zal komen, maar hij is wel onmisbaar. Wie gaat dan alle evenementen doen merkt Gina op. Gaby antwoordt dat er waarschijnlijk tijdens de nominaties veel irritaties uitgesproken worden… We zijn benieuwd want de nominaties komen steeds dichterbij!

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. gea at 18:33

    Het verbaasd mij dat van die drie er niemand is die Ivan noemt om genomineerd te worden,ik had het toch wel verwacht maar ze nemen zeker genoegen met zijn excuses. Ik zou wel weten wie ik zou nomineren, Ivan,Cees en Rob.

    • Hyl at 18:49

      Ze zijn bijna allemaal bang van Ivan, daarom stemmen ze niet op hem, de grote koning heeft daar alle macht, Eruit met die grote eikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *