Ivan zit 15 maanden in Utopia!

Ivan zit 15 maanden in Utopia!

Ivan is alweer 15 maanden in Utopia! En dat betekend een soort jubileum. Vannacht kreeg hij al felicitaties van Cees omstreeks 1:00 uur. Ik wilde je perse feliciteren en dit is wel een felicitatie waard aldus Cees. Dit verdient veel respect, ook dat je het toch hebt volgehouden. Ivan reageerde luchtig, het is niet zo’n hele knappe prestatie zo vindt hij. Het was gewoon een mooie tijd voegt hij eraan toe. Cees lacht, ik zit er pas 2 maanden en dat is eigenlijk helemaal niks! Daarna gingen de heren slapen op naar een volgende dag.

En als dag 619 begint staat Ivan alweer vroeg op samen met Naomi om de koeien te verzorgen. Naomi had in eerste instantie niet door dat Ivan al 15 maanden in Utopia woont maar dan valt het kwartje ineens. Kom eens hier zegt ze vrolijk, ohh mijn god ik ben het gewoon vergeten! Gefeliciteerd met je 15 maanden man! Gevolgd door een dikke knuffel. Daarna vraagt Naomi of Ivan binnenkort beoek krijgt. Ivan grapt dat zodra hij bezoek heeft met ze naar buiten gaat. Gabriëlle was ook al vroeg wakker en feliciteerde Ivan ook. Echt respect hoor, knap dat je het volgehouden hebt hier! Ivan blijft er nuchter onder, het voelt voor hem nog niet als een overwinning. Gefeliciteerd Ivan!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 3.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 6 reacties op dit artikel
 1. David Brigham at 11:27

  Ja, Thom, schrijf liever “Tijd om te vertrekken, Ivan!” 😉
  Overigens, dat grapje over met bezoek de poort uitlopen heeft Nicole een paar dagen terug gemaakt, dus Ivan copieert maar weer wat.

 2. gea at 11:08

  Wat is die Cees toch een slijmbal om Ivan te feliciteren met zijn 15 maanden , vorige week hadden ze nog een knallende ruzie en nu heeft hij respect voor hem voor zolang het duurt. Het wordt tijd dat hij nu opstapt , lang genoeg 15 maanden, of denkt hij dat hij utopiaan van het jaar wordt?

 3. gea at 10:59

  Wat is het ook een slijmbal die Cees om Ivan te feliciteren vorige week hadden ze nog knallende ruzie en nu heeft hij respect omdat hij daar 15 maanden zit, nou wat een prestatie het wordt tijd dat hij nu opstapt lang genoeg tegen die kop aangekeken. Voegt ook niks meer toe die koeien kunnen die andere ook verzorgen verder zit hij ook maar de hele dag achter de laptop.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *