Rolf is helemaal klaar met Cees

Rolf is helemaal klaar met Cees

Cees en Rolf hebben ruzie gehad, Rob sprak al met Rolf om een poging te doen dat de nieuwste bewoner van Utopia het gesprek aan zou gaan met Cees. Maar daar had hij geen zin in. Later sprak Rob met Benjamin en volgens de heren ligt hij slecht in de groep, erg slecht. Daarom besluit Benjamin ook maar een poging te wagen.

Benjamin gaat in de woonkamer het gesprek aan, had je niet gezegd dat Cees niet goed in de groep lag? Rolf antwoordt het gewoon allemaal even niet meer te weten. Ik weet niet wat ik met Cees aanmoet voegt hij eraan toe. Hij zoekt het maar lekker uit. Volgens Benjamin is het lastig om iemand volledig te ontlopen in Utopia. Echter lijkt Rolf er toch helemaal voor te gaan. Ik heb geen zin in deze vent. Ik ga geen energie en tijd meer steken in die man. Als er wat is, zeg ik ja, Cees. Ik kan niet hebben dat hij mij vier keer leugenaar heeft genoemd terwijl hij naast mij stond toen ik de was deed. Ik neem mijn woorden oude seniele gek dan ook niet terug. Hij zoekt het maar uit, iedereen moet respect hebben voor hem maar wederzijds is het er niet. Ik ben er klaar mee. Benjamin benadrukt dat Cees wel veranderd is na zijn binnenkomst. Maar ook dat helpt niet, ik doe gewoon mijn eigen ding aldus Rolf. En als dat jullie niet bevalt stem me er dan maar uit. So be it!

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 3.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 16 reacties op dit artikel
 1. MariaBora at 10:53

  Rolf zal toch wel eens een uitzending hebben gezien, dan krijg je wel een indruk hoe ze daar allemaal met elkaar omgaan, wat dacht jij daar te vinden Rolf, dat ze zouden zeggen, :OP JOU HEBBEN WE GEWACHT:
  en ik begrijp so wie so al niet dat als je eventueel een baan hebt, wat ik betwijfel bij Rolf, dat je die gewoon opzegt en ook nog eens je vriendin en familie verlaat., ga niet huilen achteraf.
  Misschien dat ze eens wat geld opzij kunnen leggen voor een goede therapeut voor allemaal.

 2. gea at 10:50

  Is Benjamin de nieuwe huispsycholoog of zo, Cees is wel veranderd sinds hij binnen is hij is alleen maar irritanter geworden en legt op iedere slak geen korrel zout maar een heel pak.

 3. anneke at 10:37

  Rolf is een zeur hij wist hoe Cees was voor hij erin kwam , hij had Cees eruit kunnen stemmen.
  Hij heeft er over dat Cees hem 4 keer een leugenaar genoemd , hij is toch een leugenaar .
  Meneer komt binnen en neemt een taak over van Stefanie die al niet erg zeker is van der zelf.
  En dan zeggen Cees je valt niet goed in de groep , ik denk dat als hij zo door gaat dat hij buiten de groep gaat voelen.
  En hij vind dat hij zijn vriendin mist, man had dan daar gebleven .

  • Mjo at 10:52

   Lees eerst eens ouder artikelen terug.

   Deze bijvoorbeeld van 29 augustus jl. “Rolf heeft spijt dat hij Cees niet heeft weggestuurd”.

   Bovendien noem mij 1 iemand in Utopia die NIET liegt. Ze liegen allemaal alsof het gedrukt staat, en vooral als het hun zelf zo uitkomt. (eigen belang)

   • anneke at 12:05

    Hallo Mjo zolang bewaar ik dit niet hoogstens 3 dagen .
    maar nu het zeg weet ik het weer maar dan nog hij heeft er voor gekozen om hem er in te houden.
    Er zijn mensen die in eigen belang liegen.
    En net wat iemand zei (ik meen Bjorn) we hebben weer de verkeerde erin gelaten ,het zal nooit meer zijn dan het eerste jaar toen was het leuker het is nu een al ruzie en ze gunnen elkaar niks.

    • Mjo at 12:29

     @Anneke ik kon mij dat toevallig nog herinneren, maar heb het even via Google opgezocht. Terug zoeken via deze site, werkt niet echt makkelijk. Gaat sneller via Google.

     Dat dacht ik ook dat Bjorn dit gezegd heeft, ergens voor of na het centraal over Cees.

     En ben het helemaal met je eens wat betreft, dat het 1ste jaar veel leuker was om naar te kijken. De groep was toen ook veel beter op elkaar afgestemd, ondanks dat er ook wel strubbelingen waren, was er toch meer samenhorigheid en idd, in deze groep gunt niemand elkaar wat, en ja er is veel afgunst / jaloezie.

     • anneke at 12:39

      Leuk dat we het met elkaar eens zijn er wordt wel eens feller op elkaar gereageerd.

 4. Mjo at 10:24

  Ben ook niet zo’n fan van Rolf. Maar begrijpen doe ik hem wel een beetje.

  Gisterenavond (donderdag) in de uitzending, hoe vaak kwam Cees nou niet de keuken binnen, en ging hij demonstratief aan het aanrecht staan, om te kijken wat Rolf aan het doen was / hoe Rolf met het eten (Chili Con carne) bezig was?? En maar vragen heb je dit nodig, heb je dat nodig. Huichelaar.
  Dit zou mij ook op m’n wekker werken. Zeker als je (ik) weet met welke bedoeling Cees dit doet.

  Cees is Rolf aan het zoeken, om Rolf op een fout te betrappen en vervolgens in diskrediet te brengen bij de andere bewoners. Is zo overduidelijk.

  Ik snap ook niet dat Benjamin zegt dat Cees is veranderd. Nou nee Benjamin, Cees is niet veranderd, hij heeft alleen zijn “werkwijze” of te wel tactiek veranderd, daardoor valt het niet meer zo op. (geniepiger dus) Cees, heeft zo zijn vriendjes, die hij nodig heeft, om anderen het leven zuur te maken en vooral zich zelf vrij te pleiten.

  Ik heb het al eerder gezegd, nu is Rolf aan de beurt/slachtoffer met/van de tactiek van Cees, wie is het volgend slachtoffer van Cees.

  Ik hoop dat in Oktober a.s. iemand Utopia binnenkomt, die Cees aankan en de andere hun ogen opent. Liefst een “ouder” iemand met enige levenservaring, want een jonger iemand zal dat wederom niet gaan lukken.

  • anneke at 12:20

   Ik denk dat Cees naar niemand luistert elk ochtend begint hij weer van voor af aan het zelfde riedeltje te doen van goedemorgen, ze hebben weer de afwas of wat dan ook laten staan ze hebben weer niet opgeruimd , ik denk dat hij net als Stefanie ook iets heeft wat niet tot hem door dringt hoe vaak je het hem ook verteld.
   Maar Cees hoeft de rest het niets te vertellen ze zien zelf wel hoe Rolf is
   Ik denk dat Cees eens op de akker moet gaan werken of ook eens de koeien doen ,maar dan wel met Ivan als hij dat met Naomi doet gaat het niet goed Cees gaat dan niet luisteren naar Naomi.
   Hij loopt alleen schoon te maken en loopt achter iedereen aan of ze hun troep wel opruimen des te meer hij er wat van zegt des te meer hun het laten staan (wat ook niet kan) je ruimt thuis het toch ook op voordat je naar bed gaat

  • Yvon at 19:01

   Helemaal mee eens Mjo,van alle ellende weet Rolf niet meer wat hij goed moet doen,er moet een gedugte concurrent voor Cees komen,die hem doorziet maar die zal inderdaad wat levens ervaring mee moeten brengen,Cees is gevaarlijk geniepig hij heeft verschillende tactieken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *