Rolf ligt slechter in de groep dan ooit

Rolf ligt slechter in de groep dan ooit

De ruzie tussen Rolf en Cees is nog niet uitgesproken en ook Rob is dat opgevallen. Hij besluit een poging te wagen en besluit het gesprek aan te gaan met Rolf.

In de keuken geeft Rob aan dat hij effe een gesprekje wil. Rolf vraagt verbaasd waarover. Over Cees antwoordt Rob en Rolf benadrukt dat het al uitgesproken is. Rob kijkt met gefronst gezicht naar Rolf, volgens mij niet met Cees. Maar ja je moet het zelf weten hoor. Rolf vertelt dat hij meerdere malen geprobeerd heeft om een gesprek met hem aan te gaan, maar elke keer loopt het weer uit op iets anders. Ik leg het naast me neer. Het maakt me niet meer uit wat die man allemaal doet. Ik heb er geen mening over. Of trouwens ik heb er wel een mening over, maar ik zal deze nooit meer uiten. Rob besluit maar op te geven om een gesprek af te dwingen maar bespreekt dit wel met Benjamin. Volgens Rob ligt Rolf slechter in de groep dan dat Cees ooit heeft gelegen. Bij Cees weet je dat er goede bedoelingen zijn, maar bij Rolf voel je dat niet echt voegt hij eraan toe.Benjamin vindt dat Cees ook meer een meerwaarde heeft. En bovendien is hij nu een stuk relaxter dan eerst. Ook komt het alcoholgebruik van de nieuweling ter sprake. Zo zegt Rob dat Rolf eigenlijk één dag niet gedronken heeft. Normaal gesproken maakt me dat niet uit, maar als het er dan ongezelliger op wordt, dan wel. Cees is ondertussen ook nog onder de indruk van zijn ruzie met Rolf. Hij heeft het er met veel bewoners over, vooral de oude seniele gek opmerking hakte erin. Cees snapt niet dat Rolf zo tegen hem uit kon vallen. Later hoorde ik dat hij tegen Ivan zou hebben gezegd dat hij het helemaal niet heeft gezegd. Of dat het niet over mij zou gaan zegt hij tegen Wim. Hij antwoordt nuchter, ach daar moet je je helemaal niet druk om maken, Cees. Daar moet je gewoon om lachen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 22    Gemiddelde: 3.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 19 reacties op dit artikel
 1. lena at 12:43

  Hannah het gaat hier over rolf en cees niet over ivan. Ik weet dat je een geobsedeerd door hem bent. Maar misschien kun je beter wachten totdat er weer een onderwerp over hem gaat. Geef mij maar liever ivan dan cees de zeurpiet. Ik heb liever iemand die me voor de gein bij de keel grijpt dan iemand die continu looopt te stoken en te zeuren.

  • Hannah at 13:52

   Hallo Lena!
   Hahaha!!, dit is een site over Utopia en volgens mij heb ik het over een Utopiaan, dus wat maakt het in vredesnaam uit dat dit onderwerp niet over Ivan gaat? Kijk, als ik het nu over mijn kat heb die vandaag naast de kattebak heeft gepoept zou ik zeggen:”Ja je hebt gelijk, dat is wel erg off topic.”
   Afijn, verder heb ik geen dwangmatige gedachte aan Ivan, noch verkeer ik in een geestestoestand waarin ik bezeten ben aan de gedachte aan Ivan, dus jouw opmerking aangaande een eventuele obsessie is niet juist!
   In mijn omgeving is het niet gepast om zomaar uit het niets iemand de keel dicht te knijpen, dat jij dit normaal vindt zegt wellicht iets over het verschil in onze sociale omgeving/ milieu.
   En misschien heb je ergens een punt, ik ken “en personne” niemand die zo agressief en intimiderend reageert als Ivan, de mensen waar ik mee omga (familie, vrienden en op het werk) luisteren, bij een meningsverschil, naar elkaar en proberen hun gelijk niet te krijgen door schreeuwen, schelden of te intimideren in taal of lichaamshouding, misschien dat ik mij daarom blijf verwonderen over Ivan…. En ik kan het er niet vaak genoeg over hebben hoe belachelijk ik het gedrag van Ivan, in deze, vind!!
   Ik vind ook dat Cees zeurt, dat Rolf erg camera gericht is, dat Gina en Nicole eens op moeten houden met dat baby stemmetje, etc., etc. maar dit alles is nog beter te verteren dan agressie.

 2. Hannah at 22:46

  Waar is de tijd gebleven dat wij eensgezind over Ivan “ventileerden”? (Vette knipoog)
  Cees drijft een wig tussen ons!
  Wat ook je ergernis is over Cees, ik heb hem nog niemand, letterlijk, naar de keel zien grijpen.
  Ik vond het in de uitzending, van vandaag, erg schokkend hoe Ivan Bas bij de keel greep. Dit zijn geen handelingen die je als een geintje uithaalt.
  Ook dat rare dingetje van Ivan om met zijn gezicht heel dreigend voor het gezicht van een ander te staan vind ik idioot.
  Het kan allemaal misschien lollig bedoeld zijn, zoals in de uitzending werd getoond, maar zelfs dat ziet er egressief uit.

 3. Toet at 20:48

  Ik ben het spuugzat wat jullie hier zelf neer schrijven.Jullie beledigen mensen zelf.Vooral jij ik heb even nagekeken wat jij allemaal over kees schrijf.Hou er mee op.Dat is alles wat ik vraag.Ann ophouden of ik schrijf hier nog meer over jou.

  • anneke at 13:01

   Toet je kan beter niet meer op die 3 reageren die blijven volhouden .
   Ik heb dit ook mee gemaakt je trekt aan het kortste end , bij mij is dit gestopt ik had er 1 en die had op alles wat ik schreef commentaar ik heb toen iets geschreven ik ben nooit boos maar zei ging echt te ver ze wenste mij het ergste van het ergste.
   Mensen hou het leuk we schrijven hier over de bewoners en niet over elkaar

  • Yvon at 20:37

   Lief van je Ann,maar zij begrijpen ons niet…wij,jij,Mjo en gea zullen straks gelijk krijgen..is kijken of ze dan nog zo hoog van de toren blaast.
   Ik ben wijs genoeg om te weten dat anderen het beter kunnen omschrijven als ik

  • Ann at 20:43

   Waarom ben jij elke keer zo hatelijk, tegen yvon, mjo, gea en vooral op dit moment tegen mij.. Ik geef een mening over de utopianen, maar jij over en op ons.., ik begrijp trouwens niet dat ze jou berichten doorlaten, je heb in je berichten een dreigende, valse toon, en niet te vergeten een grote bek..

 4. Yvon at 19:21

  Snappen ze het nu echt niet???gea kom even met een goede analyse !!!
  Cees heeft meerwaarde aan de groep?
  Rob en Benjamin durfden over drankmisbruik te spreken,die drinken zelf altijd.
  Waar kijk ik in GODSNAAM naar

  • Ann at 19:38

   Yvon, wij kijken naar een gefrustreerde man, cees, die nu op allerlei manieren zijn zin en recht wil late. Zien.. Zoals ikal eeerder heb geschreven, hij gaat door tot hij de leider is, op wat voor manier dan ook.. Iedereen uitspelen.. Heb vanavond ook gekeken hoe hij bij rolf staat.. Vind het erg voo. Rolf.. Proeft hij eerst het eten en zeg hij,, is zo heet oooo.. Aan tafel weet hij niet hoe snel hij het binnen moet krijgen.. Bah manupuleerder.. Goede beschrijving van mjo

  • gea at 21:52

   De meerwaarde van Cees is 0,0 hij denkt dat hij alles mag zeggen en een ander moet zijn moel houden. Ik heb gister geprobeerd om nog negatiever bericht te sturen maar dat werd niet geplaatst. En wat Toet betreft ik ken dat hele mens niet, heb je al kunnen raden waar ik vandaan kom denk het niet, jij denkt alles ook zo goed te weten nou Cees is en blijft een zak.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *